Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Perutnina Romania face parte din grupul Perutnina Ptuj (fosta Avicola Iugoslavia), cu sediul in orasul Ptuj, Slovenia. Perutnina Romania are sediul in Brasov si este prezenta pe piata interna din 2007. Compania si-a inceput activitatea prin comercializare de carne congelata iar din 2010 aceasta si-a largit portofoliul de produse cu preparate din carne de pui si curcan.

Perutnina Romania este singurul producator prezent pe piata din Romania ce are in portofoliu produse certificate Halal, ce nu contin carne de porc, emulsie de soric sau slanina.Toate produsele Perutnina Romania nu contin gluten. Putem asigura livrari just-in-time (oriunde, oricand si in orice cantitate) prin intermediul distribuitorilor nostri.

Gama Pepe este destinata in special copiilor. Pentru acestia au fost selectate cele mai bune produse ce nu contin gluten, arome artificiale, potentiatori de gust sau coloranti.

Gama Slim&Fit reprezinta o sursa de vitalitate ce se evidentiaza prin: continut scazut de grasime, mai putina sare, continut scazut de colesterol si procentaj crescut de proteine.

Gama Extra Parizer contine parizere cu un continut ridicat de carne, ambalaj atractiv si sortimentatie diversificata.

Gama Perfect Poutry include crenvursti din carne atent selectionata. Formele atractive ale crenvurstilor, sortimentatia diversificata, data de tipul de carne (pui si curcan), calibre si gusturi diferite (clasic, cu cascaval, etc.) fac ca aceste produse sa fie pe placul consumatorilor. Aceasta gama include si Perfect Poultry Pate, ideal pentru mic-dejun, cina sau o gustare in orice moment al zilei.

Gama Piknik include carnati din carne de curcan cu slanina, deja condimentati, in doua variante: clasici si picanti.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
167 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: perutnina romania - pepe - perfect poultry

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PERUTNINA ROMANIA SRL

Oferta firmei SC PERUTNINA ROMANIA SRL nu contine nici un produs sau serviciu