Inscrie firma »
SFP SM 80 Km 1550nm 1.25Gbps

SFP SM 80 Km 1550nm 1.25Gbps

 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare SFP SM 80 Km 1550nm 1.25Gbps

Modulele SFP (Small Form-Factor Pluggable) cunoscute si sub denumirea de Mini-Gbic sunt echipamente compacte optice de emisie-receptie utilizate in domeniul comunicatiilor pe fibra optica (telecomunicatii, transferuri de date, diverse aplicatii). Acesta este un format popular in industria produselor optice, sustinut si de catre furnizorii de echipamente active compatibile cu aceste module ( switch-uri, routere echipate cu slot SFP).

SFP-urile sunt concepute pentru a sprijini comunicatiile pe canalele de fibra optica dar si pe cele realizate pe alte standarde (ethernet, gigabit, SONET / SDH). L

Modulele SFP tip WDM (Wavelength-Division Multiplexing) transmit multiple semnale multiplexate pe fibra optica, utilizand diferite lungimi de unda. Interfata sa se conecteaza la o placa de baza (a unui switch, router sau un echipament similar) avand modul optic sau electronic pentru cablu UTP. Acest lucru permite o multiplicare a capacitatii de emisie-receptie, ceea ce permite comunicatii bidirectionale pe un singur fir de fibra.

PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
91 834 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fibra optica - cabluri de date - servicii fibra optica

SFP SM 80 KM 1550NM 1.25GBPS ESTE LISTAT IN: