Inscrie firma »

SC Electro-Solar Timisoara SRL

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare SC Electro-Solar Timisoara SRL

Electro-Solar Timisoara ofera servicii de consultanta, proiectare, executie, instalare, mentenanta si comercializare de sisteme fotovoltaice pentru diverse aplicatii, atat pentru companii, fabrici, firme cat si pentru persoane fizice.

Printre produsele oferite se afla kituri fotovoltaice complete pentru alimentarea cu energie a cabanelor si caselor izolate dar si kituri complete ce se pot instala pe case/ sedii firma/ fabrici pentru a reduce costurile cu electricitatea cu pana la 80% pe an.
De asemenea firma noastra comercializeaza sisteme fotovoltaice de pompare apa, folosind unul sau mai multe panouri fotovoltaice, cu cabinet de comanda si control si o pompa de inalta eficienta ce poate asigura necesarul de apa pentru gradina sau gospodaria dumneavoastra.

Nu in ultimul rand energia solara poate fi folosita ca si sistem de "cost-reduction" sau redurece a costurilor, un termen tot mai mult invocat in ultimii ani atat de catre companii cat si de catre persoanele fizice. De aceea Electro-Solar Timisoara vine in ajutorul mai ales a companiilor prin propunerea stalpilor solari pentru iluminatul exterior, foarte eficienti atunci cand inlocuiesc un numar relativ mare de stalpi clasici cu becuri incandescente ce consuma foarte mult.

In anumite conditii, firma noastra, poate sa implementeze sistemul fotovoltaic pe un stalp existent, astfel incat la final stalpii dumneavoastra sa consume de pana la 10 ori mai putin energie electrica!
Sistemele eficiente de iluminat pe care le oferim, se pot implementa si in interiorul firmelor, fabricilor, cabinetelor sau caselor, prin becurile, neoanele sau placile cu LED special construite pentru a asigura necesarul de iluminat la un consum semnificativ mai mic.

Asadar, nu ezitati sa accesati pagina noastra de produse, pentru a gasi solutia optima pentru dumneavoastra.
PREZENTARE SC Electro-Solar Timisoara SRL
LIGHT
MEMBER
SC Electro-Solar Timisoara SRL
3 620 accesari
Persoana de contact: Popescu Bogdan
Adresa postala: Gh. Lazar nr, 40, 300385
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0787860880
Website:

Activitate firma: stalp iluminat solar - panouri fotovoltaice - kituri solare fotovoltaice cabane

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ELECTRO-SOLAR TIMISOARA SRL

Sisteme solare cu tuburi vidate pentru preparare apa calda menajeraSisteme solare cu tuburi vidate pentru preparare apa calda menajera
Sisteme solare cu tuburi vidate pentru preparare a...
Firma Electro-Solar Timisoara are placerea de-a oferi urmatoarele servicii: - vanzarare panouri solare cu tuburi ...
RON 900.00
Stalpi solari iluminat stradal/ parcuriStalpi solari iluminat stradal/ parcuri
Stalpi solari iluminat stradal/ parcuri
Reduceti costurile cu electricitatea prin instalarea stalpilor solari pentru iluminatul exterior al strazilor, ...
EUR 650.00
SC ELECTRO-SOLAR TIMISOARA SRL ESTE INSCRISA IN