Inscrie firma »
 

Prezentare T*****************

Venim in intampinarea cerintelor economiei de piata si a respectarii Legislatiei actuale cu o oferta de echipamente individuale de protectie a muncii.
Compania TARA CONFECTION este o firma cu capital privat , infiintata pentru a veni in intampinarea nevoilor economiei actuale de echipamente individuale de protectie pentr sectoarele : industrie , sanatate , alimentatie publica si nu in ultimul rand HO.RE.CA.
Societatea dispune de structura organizatorica si personalul calificat ce asigura functionalitatea Sistemului de Management al Calitatii . Procesul de productie este proiectat in conformitate cu standardului SR EN ISO 9001:2001 , si respecta cerintele activitatii de baza - in domeniul confectionarii de echipamente individuale de protectie .
Deasemeni venim in intampinarea nevoilor din industrie prin cresterii calitatii produselor si in acest sens ne-am creat propria baza de furnizori de materiale si tesaturi speciale ( cu tratament antistatic , ignifug , rezistenta la produsi chimici , peliculizat etc. ) ce se comercializeaza ca proprie marca numita Safety a Tara Confection Brand . Produsele create pentru satisfacerea nevoilor personalului medical se comercializeaza cu marca Hippocrate ca brand de companie .
Tara Confection dispune de o baza tehnica alcatuita din masini de inalta fiabilitate din gama profesionala : Brother , Rimoldi , Global , Primola , Hitaka etc.
Din gama Hotel Restaurant Catering va punem la dispozitie atat lenjerii de pat, fete de masa , cat si echipamente de lucru pentru personalul din receptie , restaurant , intretinere.

Comenzile dumneavoastra pot fi personalizate de comun acord .
PREZENTARE T*****************
MEMBRU
GRATUIT
T*****************
494 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Fabrica de Confectii

ULTIMELE PRODUSE ALE TARACONFECTION SRL

Oferta firmei TaraConfection SRL nu contine nici un produs sau serviciu