Inscrie firma »
Centrala termica in condensatie Immergas VICTRIX 50

Centrala termica in condensatie Immergas VICTRIX 50

Producator: Immergas
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Centrala termica in condensatie Immergas VICTRIX 50

VICTRIX 50

Putere ridicata, economii importante, maxim respect pentru ambient

VICTRIX 50 si VICTRIX 75 sunt centrale de perete cu condensare ce se caracterizeaza printr-o putere ridicata (50 kW - 43.000 kcal/h respectiv 72,6 kW - 62.443 kcal/h), un randament deosebit de mare (4 stele conform Directivei 92/42/CEE - maximum posibil!) si printr-o plaja de modulare foarte ampla (de la 20 la 100% din Puterea Nominala).
Sunt prevazute atat pentru functionarea independenta cat si pentru cea in cascada (pana la 8 aparate), cu avantajul de a garanta un randament total mai ridicat si costuri reduse de functionare.

Puterile ridicate ale VICTRIX 50 & 75 sunt ideale atat pentru incalzirea locuintelor cu suprafete foarte mari (case bifamiliare, trifamiliare, blocuri), cat si pentru aplicatii comerciale si industriale. In cazul instalarii unei singure centrale, este posibila instalarea unei valve cu 3 cai externe pentru racordarea la un boiler exterior in vederea producerii de apa calda menajera. Pentru instalatiile de mari dimensiuni sau cu continut ridicat de apa, este disponibil optional un kit disjunctor hidraulic ce permite instalarea unei pompe externe cu debit mai mare decat cea din centrala. In cazul instalarii in baterie, sunt disponibile kituri colectoare hidraulice si de fum pentru 2 sau 3 centrale.

Inovativul sistem de combustie cu preamestec total si arzatorul ecologic special permit functionarea cu metan sau G.P.L., garantand emisii poluante deosebit de reduse (VICTRIX 50 & 75 apartin clasei cel mai ecologice prevazute de Normele Europene - clasa 5).
Gradul de izolare a componentelor electrice IPX5D asigura o corecta functionare a centralelor chiar si in exteriorul cladirii (daca este protejata corespunzator contra inghetului), permitandu-le sa reziste chiar si la cele mai dificile conditii atmosferice fara nici o protectie suplimentara.

VICTRIX 50 & 75 ofera o flexibilitate deosebita de instalare, putand fi configurate atat cu camera etansa, cat si cu camera deschisa, in functie de kitul de aspirare-evacuare utilizat (coaxial sau numai pentru evacuare fum).

VICTRIX 50 & 75 sunt echipate de serie cu pompa de circulatie si supapa de siguranta (4 bar) cu palnie de descarcare
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
38 019 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: instalatii termice - centrale termice - panouri solare

CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE IMMERGAS VICTRIX 50 ESTE LISTAT IN: