Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

Infiintata in 2013 SFERA ID este o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor: instalatii de gaz, incalzire- termice, sanitare, apa si canalizare, climatizare si ventilatie. SFERA ID dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Are colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora. O garantie in plus a seriozitatii si nivelului inalt de competenta pe care o are firma o reprezinta faptul ca SFERA ID a implementat si mentine in prezent un sistem de calitate,mediu,si integrat care indeplineste conditiile standardului SR EN ISO 9001:ISO 14001.ISO 18001.

Prin proiectarea si implementarea unui sistem de management al calitatii se asigura aplicarea unui ansamblu de actiuni avand ca scop indeplinirea in totalitate a cerintelor stipulate in contractele cu beneficiarii.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
911 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: instalatii gaz - termice-sanitare - apa-canalizare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SFERA ID SRL

Proiectare si executie instalatii gaz, sanitare, termice, apa-canalizareProiectare si executie instalatii gaz, sanitare, termice, apa-canalizare
Proiectare si executie instalatii gaz, sanitare, t...
SFERA ID Company ofera servicii complete in domeniul instalatiilor de orice tip: - Instalatii gaz ( extinderi ...