Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
KINOKI set 30 buc-Plasturi Detoxifiere Pachet

KINOKI set 30 buc-Plasturi Detoxifiere Pachet

Producator: KINOKI
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare KINOKI set 30 buc-Plasturi Detoxifiere Pachet


PLASTURI DETOXIFIERE- PACHET 3 CUTII( 30 plasturi)

Tratament pentru 15 zile

TOXINELE O PROBLEMA REALA:
-In ultimii 50 de ani, datorita industrializarii si vietii tot mai sedentare, problema toxinelor si a metalelor grele care patrund in organism a devenit din ce in ce mai grava.

-Desi corpul uman are un sistem excretor bine pus la punct, de eliminare a compusilor nocivi prin urina, fecale si transpiratie, s-a constatat ca el nu mai face fata acestui exces de substante provenite din mancare, apa sau chiar din aer.

-Durerile de picioare si articulatii, starea de slabiciune, durerile de cap, insomniile, ametelile, oboseala constanta, imunitatea scazuta sunt doar cateva dintre efectele acumularii de toxine in organism.

INDICATII

PLASTURII DETOXIFIANTI KINOKI?
-ELIMINA TOXINELE SI METALELE GRELE
-IMBUNATATESC FUNCTIONALITATEA RINICHILOR
-OFERA UN SOMN LINISTIT SI RELAXANT
-ATENUEAZA DURERILE DE PICIOARE
-ELIMINA RESTURILE METABOLICE SI TOXINELE
-MARESC IMUNITATEA SI CIRCULATIA SANGELUI
-RELAXEAZA MUSCHII SI ELIMINA OBOSEALA


-SOLUTIA: plasturii detoxifianti pentru picioare !
-Plasturii detoxifianti KINOKI, sunt solutia cea mai buna pentru a ajuta organismul in lupta cu toxinele si metalele grele. Este suficient sa va uitati la aspectul unui plasture dupa utilizare (innegrit, rigid, umed si unsuros). Culoarea si substantele extrase din organismul dumneavoastra sunt vizibile iar efectele benefice le veti simti in cateva zile.

-Ce sunt plasturii KINOKI
-Plasturii detoxifianti pentru picioare au fost dezvoltati in Japonia din 1990 si au fost cel mai bine vandut produs din clasa lor de 12 ori la rand. Reteta este o reteta traditionala veche de sute de ani care a fost imbunatatita cu ingrediente din medicina traditionala chineza. Medicina asiatica a inteles asadar ca, datorita pozitiei bipede si gravitatiei, toxinele coboara si se acumuleaza in picioare.

Cum se folosesc
-Plasturii KINOKI sunt usor de aplicat pe talpa piciorului, actioneaza in timpul somnului, nu contin compusi sintetici de niciun fel si nu au reactii adverse. Ingredientele BioMagick sunt 100% naturale.

-CUM FUNCTIONEAZA:
-Mod de actiune;
-Plasturii nostri detoxifianti actioneaza la fel ca presiunea osmotica intr-o planta. Asa cum nutrientii sunt transportati de la radacini pana la frunze, tot asa, plasturii KINOKI prin presiunea osmotica, cu ajutorul turmalinei, mai exact a razelor infrarosii (care produc o dilatare a vaselor de sange din zona si stimuleaza punctele de presopunctura din talpa), a campului magnetic si a ionilor negativi (care atrag si neutralizeaza toxinele incarcate pozitiv) extrag toxinele, resturile metabolice si metalele grele direct din sistemul limfatic.

-Talpa piciorului este punctul in care majoritatea cailor nervoase din organismul nostru se termina. In reflexologie, piciorul este considerat un canal catre toate organele din corp, cu peste 60 de puncte de presopunctura. Pe langa dilatarea vaselor de sange, razele infrarosii penetrante emise de turmalina, similare cu razele de aceeasi lungime de unda emise de soare, vindeca si incarca de energie organismul prin punctele de acupunctura din talpa.

-Instructiuni de folosire;
-Spalati si uscati zona unde aplicati plasturele.
-Scoateti hartia de protectie de pe materialul adeziv.
-Lipiti un plasture (cu partea scrisa) pe materialul adeziv, puneti plasturele pe talpa piciorului si fixati-l bine. Pentru cel mai bun efect plasturele trebuie aplicat inainte de culcare, pentru 6-10 ore.
Cand este scos dimineata, plasturele va fi innegrit, rigid, umed si unsuros daca a absorbit toxine. Dezlipiti usor adezivul si stergeti toxinele ramase pe talpa.

- INGREDIENTE:
Plasturii homeopati Kinoki contin:

- vitamina C;
- amidon de porumb;
- otet de bambus;
- pulbere de plante;
- otet de lemn;
- ioni negativi;
- turmalina.-

TURMALINA:
-Dintre toate mineralele naturale de pe pamant numai turmalina poarta in sine sarcina incarcata permanenta, fapt pentru care este numita magnet cristalin. Din toata diversitatea pietrelor este considerata campion absolut pentru spectrul de culori si nuante. Luciul natural, transparenta si duritatea i-au conferit acestui mineral un renume meritat al pietrei pretioase.
-In China si Coreea, coroana imparatului era impodobita cu cristale de turmalina.

-In componenta sa gasim: potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, siliciu, iod, flor, etc. In total sunt 26 de microelemente din tabelul lui Mendeleev.

-Turmalina creaza un camp magnetic slab, emana raze infrarosii de unda lunga (RIUL) si anioni (ioni incarcati negativ), care au urmatoarele efecte:
- se mareste metabolismul celular, se imbunatateste schimbul de substante;
- se imbunatateste circulatia sangvina locala;
- se restabileste functia sistemului limfatic;
- se restabilesc sistemele endocrin si cel hormonal;
- se imbunatateste alimentarea organelor si tesuturilor;
- contribuie la mentinerea echilibrului sistemului nervos vegetativ (sistemul de excitare si inhibare a psihicului);
- asigura energia vitala pentru organism;
- stimuleaza circulatia sangvina si imbunatateste calitatea sangelui, ceea ce permite sangelui sa patrunda in cele mai subtiri capilare, alimentand organismul cu puteri vitale.

-OTETUL DIN LEMN:
-Este un absorbant natural foarte puternic care datorita proprietatii sale de inlesnire a permeabilitatii membranelor permite inlaturarea compusilor toxici.
r Are capacitatea miraculoasa de a inlatura toxinele din organism si de a elimina mirosurile neplacute. Este un remediu binecunoscut de sute de ani pentru vindecarea:
- intepaturilor de insecte;
- intoxicatiilor cu diverse otravuri;
- infectiilor cu diferite bacterii (streptococi, stafilococi);
- muscaturilor de sarpe (neutralizeaza veninul impreuna cu alte substante);
- gutei.

-SEVA DE BAMBUS:
-Cei peste 200 de nutrienti organici continuti de seva de bambus (cunoscuta si ca otet de bambus) au proprietati remarcabile de detoxifiere, sterilizare, stimulare si imbunatatire a circulatiei sangvine, ajutand la extragerea toxinelor din organisml uman.

-Este cel mai vechi, cunoscut si eficient detoxifiant natural!!!

-CHITOSANUL:
-Este obtinut, in special, din carapacea crabilor marini rosii. Acest ion cu sarcina pozitiva detine un foarte inalt nivel de curatare si asorbtie a substantelor toxice din organism.

-Chitosanul este binecunoscut si pentru capacitatea sa de a izola grasimile si de a le indeparta.

-Pe langa aceasta proprietate, dextrina faciliteaza expulzarea toxinelor si fixarea acestora in interiorul plasturelui, inlaturandu-se posibilitatea imprastierii acestora.

-VITAMINA C:
-Este un stabilizator pentru plasturii BioMagick.
-Are proprietati binecunoscute de conservare.

-Este o substanta cu rol:
-antiinfectios, tonifiant, antitoxic si, de asemenea, cel mai puternic antioxidant, inlesnind fenomenele de oxidoreducere (neutralizeaza radicalii liberi si alte componente nocive organismului nostru).

-Peste 30% dintre romani sunt intoxicati cu tot felul de metale grele, otravuri care scurteaza viata. Nu este concluzia mea, este concluzia unui studiu realizat in 2006 de catre o echipa de medici romani si italieni. Ustensilele de gatit, dozele de suc, conservele, folia cu care sunt invelite alimentele si nu numai sunt posibile surse de intoxicare cu aluminiu care afecteaza creierul, oasele, stomacul, si poate provoca Alzheimer, Parkinson si anemie. Legumele si fructele care arata foarte apetisant contin arsenic, din cauza substantelor chimice cu care sunt tratate pentru a ramane frumoase si a rezista mai mult timp. Intoxicatia cu metale grele poate fi descoperita usor prin analiza minerala a firului de par. Accidental (sau chiar din apa, alimente etc, la consumarea indelungata a unor cantitati repetate) pot avea loc si intoxicatii cu mercur, plumb sau cupru.
Simptome intoxicarii cu metale grele sun urmatoarele: dureri abdominale, gust metalic in gura, varsaturi, scaune dese, stare de slabiciune, ameteli, dureri de cap, dureri in articulatii, hipertensiune. In mod natural, metalele grele se elimina foarte greu din organism sau nu se elimina deloc-

-Avem nevoie de detoxifiere?
-Toata lumea are nevoie de detoxifiere! Acumularea de substante nocive in organismul nostru duce la boli si imbatranire prematura (conform Dr. Hans Krugler, President of the International Academy of Anti-Aging).

-Care sunt simptomele acumularii de toxine in organism?
-Starea de slabiciune, durerile de cap, insomniile, ametelile, oboseala constanta, imunitatea scazuta sunt doar cateva dintre efectele acumularii de toxine in organism.

-Simptome intoxicarii cu metale grele sun urmatoarele:
-dureri abdominale, gust metalic in gura, varsaturi, scaune dese, stare de slabiciune, ameteli, dureri de cap, dureri in articulatii, hipertensiune.

-Cat timp trebuie sa folosesc KINOKI

-Recomandam utilizarea plasturilor in cure de 4-6 saptamani (in functie de nivelul toxinelor din organism), de 1-2 ori pe an.
-Intre cure, folositi plasturii de 1-2 ori pe saptamana pentru intretinere (trebuie sa tineti cont ca substanele nocive patrund continuu in organismul nostru iar detoxifierea trebuie facuta constant!!!)

-Cat timp trebuie lasati plasturii sa actioneze?
-Pentru cel mai bun efect plasturele trebuie aplicat pe talpa, inainte de culcare, pentru 8-10 ore.

-CUM FUNCTIONEAZA?
-Spalati si uscati zona unde aplicati plasturele.

-Scoateti hartia de protectie de pe materialul adeziv.

-Lipiti un plasture (cu paretea scrisa) pe materialul adeziv, puneti plasturele pe talpa piciorului si fixati-l bine. Lasati-l sa actioneze in timp ce dormiti.

-Dimineata, cand va treziti, dezlipiti usor adezivul si stergeti toxinele ramase pe talpa.

-Cat de sigura este utilizarea plasturilor detoxifianti KINOKI

-Pudra continuta in plasturi estte din ingrediente 100% naturale, iar ph-ul acesteia este apropiat de cel al pielii. Aceste ingrediente nu patrund in organismul dumneavoastra, ele doar stimuleaza circulatia si determina expulzarea toxinelor intr-un mod natural.
-Nu puteti utiliza plasturii nostri daca sunteti alergic la unul dintre ingrediente.

-POT UTILIZA SI COPIII ?
-Copiii peste 3 ani pot utiliza plasturii detoxifianti, cu acordul medicului, daca nu sunt alergici la unul dintre ingredientele continute.

-Pot fi utilizati acesti plasturi de catre femeile insarcinate?
-Recomandam utilizarea plasturilor KINOKI de catre femeile insarcinate doar cu acordul si sub supravegherea medicului.

-Pot fi utilizati acesti plasturi de catre femeile care alapteaza?
-Plasturii nostri pot fi utilizati de catre femeile care alapteaza. Ingredientele continute nu ajung in organism, deci nu ajung in laptele matern.

-Pot utiliza plasturiiKINOKI daca urmez tratamente medicamentoase sau alte tratamente naturiste?
-Da. Plasturii nostri pot fi utilizati concomitent cu tratamente medicamentoase sau cu alte tratamente naturiste.

-Pot aplica plasturii si pe alte zone decat talpile?
-Recomandam aplicarea plasturilor pe talpa piciorului unde majoritatea cailor nervoase din organismul nostru se termina.

-Ce contine o cutie KINOKI

O cutie contine 10 plasturi detoxifianti (tratament pentru 5 ZILE ), 10 benzi adezive si un pliant care contine instructiunile de utilizare si toate informatiile de care aveti nevoie.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
255 080 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - magazin naturist - produse de slabit

PRODUSE ASEMANATOARE CU KINOKI SET 30 BUC-PLASTURI DETOXIFIERE PACHET

KINOKI set 50 buc -Plasturi Detoxifiere PachetKINOKI set 50 buc -Plasturi Detoxifiere Pachet
KINOKI set 50 buc -Plasturi Detoxifiere ...
PLASTURI DETOXIFIERE- PACHET 5 BUC ( 50 plasturi) Tratament pentru 25 zile. TOXINELE O PROBLEMA REALA: -In ...
RON 195
KINOKI set 10buc- Plasturi detoxifiantiKINOKI set 10buc- Plasturi detoxifianti
KINOKI set 10buc- Plasturi detoxifianti
-TOXINELE O PROBLEMA REALA: -In ultimii 50 de ani, datorita industrializarii si vietii tot mai sedentare, problema ...
RON 39
KINOKI 2 SET -  10+10buc- Plasturi detoxifiantiKINOKI 2 SET -  10+10buc- Plasturi detoxifianti
KINOKI 2 SET - 10+10buc- Plasturi detox...
PACHE 2 SET- 20 BUC -TOXINELE O PROBLEMA REALA: -In ultimii 50 de ani, datorita industrializarii si vietii tot mai ...
RON 59
PACHET DETOXIFIERE- ZEOLIT BETA 60CPS +Plasturi detoxifiere 10bucPACHET DETOXIFIERE- ZEOLIT BETA 60CPS +Plasturi detoxifiere 10buc
PACHET DETOXIFIERE- ZEOLIT BETA 60CPS +P...
PACHET DETOXIFIERE- ZEOLIT BETA 60CPS +Plasturi detoxifiere Kinoki 10buc Continut :600 mg zeolit (tuf vulcanic ...
RON 69
TOXINOUT PROGRAM DOCTOR NATURATOXINOUT PROGRAM DOCTOR NATURA
TOXINOUT PROGRAM DOCTOR NATURA
STOC EPUIZAT Toxinout® Metale grele / Eliminarea Toxinelor ºi Suport in Detoxifierea Ficatului ajuta£ ...
ARMUHEP 20CPS HOFIGALARMUHEP 20CPS HOFIGAL
ARMUHEP 20CPS HOFIGAL
ACTIUNE : -hepatoprotectoare ; -detoxifianta ; -antioxidanta ; -tonic amara , colagoga , coleretica ( stimuleza ...
RON 9.44
COMPLEX DETOXIFIANT 40cpr HOFIGALCOMPLEX DETOXIFIANT 40cpr HOFIGAL
COMPLEX DETOXIFIANT 40cpr HOFIGAL
Prezentare Un comprimat pentru supt contine 100mg extract armurariu (Silybum marianum); 100mg extract busuioc ...
RON 14.18
YUCCA 30CPS-Cortizon natural,Antialergice naturaleYUCCA 30CPS-Cortizon natural,Antialergice naturale
YUCCA 30CPS-Cortizon natural,Antialergic...
YUCCA 30 capsule BLISTER MEDICA EFECT CORTIZON-LIKE! CORTIZON NATURAL! Yucca, datorita substantelor pe ...
RON 30.13
THISYLIN MINERAL CLEASING KIT- Set detoxifiere 15 zileTHISYLIN MINERAL CLEASING KIT- Set detoxifiere 15 zile
THISYLIN MINERAL CLEASING KIT- Set detox...
THISILYN MINERAL CLEANSE KIT Program complet de detoxifiere generala a organismului in 3 faze, pe o durata de 15 ...
RON 232.74

KINOKI SET 30 BUC-PLASTURI DETOXIFIERE PACHET ESTE LISTAT IN: