Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

De la Fabio - Materiale de Constructii

Magazin online / fizic cu vanzare en-gros si en-detail a materialelor de constructii, instalatii sanitare, electrice, scule si unelte. Misiunea noastra este aceea de a furniza servicii si produse de calitate. Pe site-ul nostru puteti gasi o gama foarte diversificata de produse pentru constructia de locuinte dar si lucrari de constructii si modernizari.

Suntem o companie dinamica care activeaza pe piata materialelor de constructie avand o vechime de 12 ani in domeniu.

Clientii nostrii pot alege dintr-o gama variata de articole destinate materialor de baza in constructii, materiale pentru amenajari interioare si exterioare, de canalizare, instalatiilor sanitare, electrice, scule si accesorii, unelte, etc. Produsele comercializate se bucura de o calitate premium, acestea provenind de la producatori nationali sau din importuri - Franta, Italia, Germania etc.

Inafara de o calitatea superioara a produselor, oferim clientilor consultanta cu privire la materialele comercializate si servicii de transport al marfurilor la domiciliu.

Inca de la infiintare, ne-am asigurat ca vom respecta valori care implica seriozitate, corectitudine si onestitate. Misiunea noastra este aceea de a oferi si asigura cele mai bune materiale de constructii oferind produse la o calitate raport-pret competitive.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
136 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: materiale de constructii - depozit online - teava rectangulara

ULTIMELE PRODUSE ALE SC FABIO TRADE 2002 SRL

Oferta firmei SC Fabio Trade 2002 SRL nu contine nici un produs sau serviciu