Inscrie firma »
Navigator pentru motociclete Garmin Zumo 590 LM Negru

Navigator pentru motociclete Garmin Zumo 590 LM Negru

Producator: Garmin
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Navigator pentru motociclete Garmin Zumo 590 LM Negru

Navigator pentru motociclete Garmin Zumo 590 LM Negru

Zumo 590LM are un ecran tactil luminos mare , de 5,0 inci, care este usor de citit, chiar si in lumina soarelui. Cu dubla orientare, puteti pozitiona navigatorul orizontal, pentru o vizualizare mai larga, sau vertical, pentru a vedea inainte traseul. si, datorita receptorului de inalta sensibilitate, utilizabil cu manusi si a interfatei intuitive, introducerea informatiilor este la fel de usoara ca schimbarea vitezelor.

Puterea lui Bluetooth

zumo 3590LM dispune de tehnologia Bluetooth. Conectezi pur si simplu zumo cu telefonul tau mobil si cu o casca sau headset Bluetooth compatibila (vandute separat) pentru a initia si a primi apeluri pe drum. Poti apela de asemenea puncte de interes prin intermediul interfetei Bluetooth a lui zumo, perfect pentru schimbari de plan de ultima ora sau o oprire scurta pentru combustibil si mancare.

Concentreaza-te la drum urmarind comenzile de navigare cu numele strazilor. zumo 590LM poate transmite instructiuni vocale de rutare catre o casca sau headset Bluetooth compatibila (vandute separat). Garmin Directii Real ™ va ghideaza ca un prieten, folosind reperele si semafoarele, mai degraba decat sa descifrati nume de strazi greu de citit.

Muzica si Media

Calatoreste pe propriul ritm. Zumo 590LM include redare MP3 si este compatibil cu iPod si iPhone, astfel incat sa puteti controla usor muzica prin afisajul sau.

Monitorizeaza cu usurinta presiunea cauciucurilor

zumo 590LM este compatibil cu accesoriul nostru integrat Tyre Pressure Monitor Sensor (vandut separat). Adaugati un senzor TPMS pentru fiecare cauciuc si monitorizati cu usurinta presiunea folosind ecranul lui zumo.

Compatibil cu VIRB ™

Zumo 590LM este compatibil cu camerele noastre de actiune VIRB (vanduta separat). Controlati camera VIRB folosind ecranul Zumo si puteti inregistra cu usurinta si retrai fiecare plimbare.

Solid si gata de drum

Cu un design robust, care il face rezistent la stropirea cu combustibil, raze UV si intemperii, zumo 590LM este construit pentru viata pe drumuri. zumo este testat temeinic la vibratii si caderi ca sa reziste la aproape orice tip de drum.

Calatoreste inteligent cu telefonul tau smartphone

WCe se intampla pe drum" Zumo 590LM te poate conecta sa ai informatii pentru vreme, radare si trafic prin intermediul aplicatiei Smartphone Link4 (necesita abonament).

Actualizari pe viata la harta

zumo 590LM include actualizari gratuite la harta pe durata medie de viata² a dispozitivului, astfel incat rutele vor beneficia de pe urma celor mai actualizate harti si puncte de interes informatii disponibile de la Garmin.

Gaseste ruta Perfecta

Cauti o plimbare cu multe bucle" Zumo 590LM are functia Curvy Roads care te ruteaza pe drumuri unduitoare. Drumul Dus-intors poate fi planificat, in functie de timp, distanta sau locatie. Trebuie doar sa tastati cerintele dumneavoastra si Zumo are grija de restul.

Jurnal de Calatorie

Kilometrajul cauciucurilor, schimbarea cauciucurilor, presiunea cauciucurilor, curatarea lantului, schimbarea uleiului, bujii noi: Zumo 590LM le urmareste pe toate. Utilizati Serviciu de Jurnal ca sa inregistrati date, kilometraj si intretinerea efectuata.

Cauta drumul

Gasiti cu usurinta adrese si milioane de puncte de interes. Trebuie doar sa tastati ceea ce cautati la Cauta Drumul.

Instrumente de Navigare

Asistenta la incadrarea in banda impreuna cu vizualizarea intersectiilor te pregatesc sa navighezi intersectiile si interconexiunile rutiere complicate din drumul tau. O sageata colorata intens indica banda corecta de incadrare necesara la urmatoarea manevra sau iesire; o voce prietenoasa ofera ajutor suplimentar. Jonctiunea Bird Eye ofera o vedere detaliata a retelei de drumuri, ca din elicopter. Jonctiunea photoReal afiseaza realist intersectiile si nodurile de-a lungul rutei, inclusiv peisajul inconjurator. Sageti viu colorate indica banda corecta pentru navigare.

Mai multe informatii la o singura aruncare de privire

Zumo 590LM afiseaza limita de viteza, viteza curenta si ora de sosire. Cu o privire rapida, puteti citi numele strazii pe care te afli. In timp ce conduceti, puteti vedea cu usurinta punctele care urmeaza in fata - cum ar fi benzinarii, restaurante si ATM-uri - fara a parasi harta.

Special pentru aventurile Off-road

Zumo 590LM suporta harti TOPO si personalizate, astfel incat sa ai libertatea de a descarca si urma propria ta aventura (hartile suplimentare se vand separat). Zumo 590LM reda terenul in format 3-D, astfel incat sa stii la ce sa te astepti in timpul calatoriei. Cu TracBack®, puteti naviga inapoi de unde ati pornit, de-a lungul aceeasi rute.

Suplimente Utile

zumo 590LM are inclus un computer de calatorie cu afisarea busolei. zumo 590LM vine standard cu o sonda digitala de combustibil ca sa poti sa tii socoteala kilometrilor pe care ii mai poti parcurge inainte sa trebuiasca sa alimentezi din nou. Exista si un indicator de viteza care iti spune cand sa iei piciorul de pe acceleratie.

In plus fata de suportul de montare pentru motocicleta, zumo 590LM include si un support de montaj pentru automobile si un cablu de alimentare cu curent de la masina.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
648 841 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: electronice - electrocasnice - aparate foto

NAVIGATOR PENTRU MOTOCICLETE GARMIN ZUMO 590 LM NEGRU ESTE LISTAT IN: