Inscrie firma »
Aparat foto digital Nikon Coolpix B700 20MP Negru

Aparat foto digital Nikon Coolpix B700 20MP Negru

Producator: Nikon
 

Prezentare Aparat foto digital Nikon Coolpix B700 20MP Negru

Aparat foto digital Nikon Coolpix B700 20MP Negru

Nikon Coolpix B700 este un aparat foto compact cu un zoom impresionant de 60x (care se poate extinde pana la 120x) . Dispune de un sistem de focalizare automata precis si rapid. Sistemul VR de reducere a vibratiilor minimizeaza tremuratul aparatului foto.

Puteti fotografia prin atat prin vizor, cat si prin LCD-ul cu unghi variabil. Coolpix B700 este alegerea perfecta pentru fotografia de calatorie.

Puteti inregistra filme la o calitate exceptionala.

Aparatul se poate conecta la un televizor sau la un monitor extern prin intermediul unui cablu HDMI, sau la tableta sau smartphone prin intermediul aplicatiei SnapBridge.

OBIECTIV CU SUPERZOOM 60X

Inregistrati natura salbatica de la o distanta sigura, fotografiati stelele de pe cerul noptii sau faceti fotografii impresionante la evenimentele sportive cu obiectivul NIKKOR cu raza mare de actiune, cu zoom optic 60x, extensibil pana la 120x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom. Plaja de zoom acopera distante focale de la 24mm, la pozitia cu unghi larg, pana la 1440mm, la unghiuri de camp super-telefotografice (echivalent format de 35mm) si permite fotografierea macro exceptionala a subiectelor aflate la doar 1 cm (aproximativ) fata de obiectiv. Performantele superioare sunt garantate de renumitele sisteme optice NIKKOR, prevazute cu sticla Super ED. Un obiectiv cu sticla Super ED are capabilitati avansate, inclusiv o capacitate extrem de buna de a elimina spectrele secundare, oferind caracteristici superioare de corectie a aberatiei cromatice.

SENZOR CMOS CU 20,3 MEGAPIXELI EFECTIVI SI SISTEM DE FOCALIZARE AUTOMATA (AF) DE INALTA PERFORMANTA

Numarul mare de megapixeli ai senzorului de imagine CMOS al aparatului foto permite intrarea unei cantitati mai mari de lumina, pentru inregistrarea unor detalii mai fine in imagini, in timp ce sistemul AF ultra-sensibil, de mare viteza, se blocheaza rapid pe subiect, astfel incat sa nu pierdeti niciodata momentele decisive. Functia Gasire tinta AF permite o compozitie mai flexibila, deoarece valorile optime pentru dimensiunea si pozitia zonei de focalizare sunt alese in conformitate cu subiectul. Cand indreptati aparatul foto spre subiect, acesta prevede instantaneu zona in care ar trebui obtinuta focalizarea. Zona de focalizare activa este stabilita automat in corelatie cu dimensiunea subiectului, asigurand o focalizare clara pentru toate imaginile. Functia Gasire tinta AF este aplicata cu aceeasi eficacitate pe subiectele din centrul cadrului si pe cele din afara cadrului; de asemenea, identifica subiectele mai mici, precum florile si mancarea, la fel de bine cum identifica subiectele umane.

FILME 4K UHD/30P CU SUNET STEREO

Inregistrati filme impresionant de cursive, de ultra-inalta definitie 4K (3840x2160/30p) - cu convingerea ca inregistrarile pe care le-ati facut sunt de cea mai buna calitate si au viitorul asigurat, pe masura ce rezolutia 4K UHD devine standard - si imbogatiti imaginile cu sunetul remarcabil asigurat cu functia Zoom microfon, care regleaza directia in functie de operatia de zoom. Incepeti filmarea instantaneu, utilizand butonul dedicat pentru inregistrarea filmelor. Fiind echipat cu tehnologie HDMI, aparatul foto poate fi conectat la un televizor sau la un monitor extern, prin intermediul unui cablu HDMI optional.

VIZOR ELECTRONIC (EVF) INCORPORAT

Vizorul electronic LCD de 0,2 inci (cu functie de ajustare a dioptriei), de inalta definitie, cu 921.000 puncte, ofera o acoperire a cadrului de 100%, permitandu-va sa fotografiati intotdeauna exact ceea ce vedeti. Comutati cursiv stilurile de fotografiere, de la ecran la vizor, gratie capacitatii senzorului de ochi de a comuta automat de la fotografierea cu monitorul, cand ochiul se apropie de senzor. Fotografierea prin vizor este utila cand spatiul este limitat si are avantajul de a asigura o pozitie stabila, minimizand tremuratul aparatului foto.

MONITOR LCD CU UNGHI VARIABIL, DE 7,5 CM/3 INCI, CU 921.000 PUNCTE

Ecranul mare, cu unghi variabil, ofera o imensa flexibilitate pentru crearea diferitelor puncte de vizualizare " fotografiati de deasupra multimii la concerte, fotografiati de jos pentru imagini din lumea salbatica ori din natura sau fotografiati dintr-un unghi complet unic, pentru a inregistra cadre arhitecturale sau de calatorie. Realizarea autoportretelor este simpla cu monitorul cu unghi variabil si, de asemenea, este simplu sa adaugati comentarii personale la filmele inregistrate sau sa faceti un selfie rapid cand sunteti intr-un loc neobisnuit. Sistemul de aliniere RGBW ofera o vizibilitate superioara chiar si in lumina directa soarelui si asigura un consum redus de energie.

SISTEM VR (REDUCERE A VIBRATIILOR) OPTIC CU DUBLA DETECTIE, DE 5 STOPURI

Sistemul de reducere a vibratiilor este eficient in contracararea tremuratului aparatului foto, permitandu-va sa realizati intotdeauna imagini clare cu expunerea optima, indiferent de conditiile de fotografiere. Sistemul VR optic cu dubla detectie, de 5 stopuri, are un efect de compensare echivalent utilizarii unui timp de expunere cu 5 stopuri mai scurt. Acesta poate elimina nevoia de a utiliza timpi de expunere mai scurti, prevenind probleme precum expunerea incorecta sau sensibilitatea crescuta excesiv. Prin utilizarea informatiilor despre tremuratul aparatului foto, detectate de senzorul de viteza unghiulara, impreuna cu datele despre directie si amploarea tremuratului aparatului foto (informatii despre vectorul de miscare), algoritmul VR nou-dezvoltat permite un calcul mai precis al nivelului de neclaritate din imagine, pentru a obtine o performanta de reducere a vibratiilor mult imbunatatita.

SNAPBRIDGE

SnapBridge mentine o conexiune constanta, cu consum redus de energie intre aparatul foto si smartphone sau tableta, pentru a va oferi posibilitatea de a va controla mai simplu viata fotografica. Acum puteti sa sincronizati fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent in timp ce fotografiati si sa partajati intr-o clipa imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteti sa controlati functii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, sa aveti mereu ora corecta in aparatul foto si sa il actualizati etc.

TIMP DE PORNIRE SCURT, AF DE MARE VITEZA SI INTARZIERE REDUSA A DECLANSARII

Cand nu exista o a doua sansa de a fotografia scenele importante, va puteti baza pe capacitatea aparatului foto B700 de a raspunde foarte rapid la comenzi. Beneficiind de un timp de pornire scurt, de aproximativ 0,8 secunde, de un sistem AF de mare viteza, care va ofera focalizarea clara in aproape 0,12 secunde si de o intarziere redusa a declansarii, veti inregistra actiunea chiar in secunda in care incepe. Nu veti mai rata niciodata momentele cruciale.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
639 846 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: electronice - electrocasnice - aparate foto

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARAT FOTO DIGITAL NIKON COOLPIX B700 20MP NEGRU

Aparat foto digital Nikon Coolpix B700 20MP Rosu - NegruAparat foto digital Nikon Coolpix B700 20MP Rosu - Negru
Aparat foto digital Nikon Coolpix B700 2...
Aparat foto digital Nikon Coolpix B700 20MP Rosu - Negru Nikon Coolpix B700 este un aparat foto compact cu un zoom ...
RON 2642.63
Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500 16MP NegruAparat foto digital Nikon COOLPIX B500 16MP Negru
Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500 1...
Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500 16MP Negru Explorati puterea obiectivului NIKKOR al acestuia, cu zoom optic de ...
RON 1609.73
Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500 16MP VioletAparat foto digital Nikon COOLPIX B500 16MP Violet
Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500 1...
Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500 16MP Violet Explorati puterea obiectivului NIKKOR al acestuia, cu zoom optic de ...
RON 1609.73
Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500 16MP RosuAparat foto digital Nikon COOLPIX B500 16MP Rosu
Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500 1...
Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500 16MP Rosu Explorati puterea obiectivului NIKKOR al acestuia, cu zoom optic de ...
RON 1609.73
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP ArgintiuAparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP Argintiu
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 2...
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP Argintiu Nikon Coolpix A300 este de compact si usor, cu comenzi ergonomice ...
RON 917.64
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP NegruAparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP Negru
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 2...
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP Negru Nikon Coolpix A300 este de compact si usor, cu comenzi ergonomice si ...
RON 917.64
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP RozAparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP Roz
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 2...
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP Roz Nikon Coolpix A300 este de compact si usor, cu comenzi ergonomice si ...
RON 917.64
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP Rosu OrnamentAparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP Rosu Ornament
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 2...
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A300 20MP Rosu Ornament Nikon Coolpix A300 este de compact si usor, cu comenzi ...
RON 917.64
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A900 20MP NegruAparat foto digital Nikon COOLPIX A900 20MP Negru
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A900 2...
Aparat foto digital Nikon COOLPIX A900 20MP Negru Aparatul foto Nikon Coolpix A900 ofera performante remarcabile intr-un ...
RON 2417.16

APARAT FOTO DIGITAL NIKON COOLPIX B700 20MP NEGRU ESTE LISTAT IN: