Inscrie firma »
r********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Instalatie omologata distilat lavanda, trandafir, alte plante aromatice

Instalatie omologata distilat lavanda, trandafir, alte plante aromatice

Tip produs: instalatie de distilat lavanda | instalatie distilat uleiuri esentiale | distilarea uleiurilor eterice
Producator: DEsintegrator
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Instalatie omologata distilat lavanda, trandafir, alte plante aromatice

Instalatie omologata de distilat flori de Lavanda, petale de trandafir si alte plante aromatice- Distilator de lavanda - distilarea Lavandei, Utilaj de distilat lavanda

Instalatie omologata de distilat lavanda, petale de trandafir Rosa Damascena, menta, musetel, melisa, iasomie si alte plante aromatice

Instalatia de distilat lavanda si alte plante aromatice este produsa de cel mai important fabricant de profil, fiind certificata si omologata pentru a putea fi achizitionate prin programe de fonduri structurale la un pret care in raport cu posibilitatile acestea nu are concurenta. Cea mai mica capacitate de distilare este de 500- 600 litri de planta incarcata in etuva pe ora. Fiind complet auomatizata instalatia poate functiona fara oprire, necesare fiind doar pauzele pentru reviziile tehnice periodice. Capacitatea minima de productie pe zi este de un hectar de lavanda in planta verde. Utilajul poare fi redimensionat in timp si in functie de nevoile beneficiarului.

Constructia instalatiei de distilat lavanda sau petale de trandafir dureaza in jur de 3-5 luni in functie de complexitatea acesteia. Executia se face la specificatiile beneficiarului existand flexibilitate in gasirea de solutii pentru fiecare comanda in parte. Alegerea tipului de combustibil pentru distilatorul de lavanda se face de catre client in functie de posibilitatile tehnice si poate fi tip Gaz metan, motorina, uleiuri minerale uzate, peleti cu auto alimentare sau electricitate.

Instalatia de distilat lavanda poate fi calibrata pentru orice capacitate in functie de cerinta beneficiarului.

Montarea, probele si trainingul se fac de catre ingineri specializati iar garantia este oferita prin noi( rEnergia Sevtopolis Ltd.) ca si companie acreditata in Romania, Italia si Franta.

Pretul de vanzare al unei unitati de distilare uleiuri esentiale poate diferi in functie de capacitate insa porneste de la 25000 euro fara TVA. pret de fabrica pentru o capacitate de un hectar la 24 de ore cu o singura etuva. Fiind tranzactie intracomunitara se poate achizitiona in anumite conditii fara sa mai fie nevoie de plata TVA.

Intrarea in productie se face imediat dupa semnarea contractului si achitarea a 50% din valoarea uniatii pe factura proforma, restul de 50% imediat inaintea livararii. Montajul la beneficiar se achita separat pe deviz de lucrare. Trainingul operatorilor si testele sunt incluse in pretul de executie.

Garantia oferita este de un an chiar si in conditii de functionare neintrerupta. Reviziile tehnice se fac contra cost.

La fel ca si Utilajele de recoltat lavanda MKL, Distilatorul de lavanda sau plante aromatice este oferit fara adaos comercial, la pret de fabrica numai cultivatorillor din Romania. Prin contract se stipuleaza ca unitatea se poate revinde altui producator doar pe teritoriul Romaniei(in acest caz va trebui sa achitati si TVA 24%)

Intreprinderea producatoare are 35 de ani de experienta in productie si cercetatre in domeniul instalatiilor de omogenizare, distilare, separare, ambalare si productie cosmetice, alimente, produse chimice, etc.

Certificatul si acreditarea companiei noastre ca si Unic Distribuitor in principal al distilatorului de plante aromatice.
PREZENTARE r**********************
MEMBRU
GRATUIT
r**********************
1 396 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
r**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Instalatie de distilat lavanda plante aromatice - utilaje de recoltat lavanda - butasi de lavanda aronia paulownia

INSTALATIE OMOLOGATA DISTILAT LAVANDA, TRANDAFIR, ALTE PLANTE AROMATICE ESTE LISTAT IN: