Inscrie firma »
EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Transportor electric personal Hoverboard Smart Balance Wheel SUV

Transportor electric personal Hoverboard Smart Balance Wheel SUV

Telefon: click aici0744288157
Pret: 1199.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Ovidiu Berciu
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Transportor electric personal Hoverboard Smart Balance Wheel SUV

Transportor electric personal Hoverboard Smart Balance Wheel SUV este o inovatie in lumea oamenilor pasionati de “extreme”, ce utilizeaza o tehnologie inalta, si este foarte usor de folosit.Produsul care a facut valuri in toata lumea, este acum la picioarele tale! Impresioneaza-ti colegii si prietenii cu Smart Balance Wheel !

Transportorul personal inteligent Smart Balance Wheel se manevreaza cu miscari usor de deprins, rotile electrice independente de 350W silentioase pot fi conduse separat pentru o manevrabilitate sporita, fapt care va permite sa va intoarceti la 360s stand pe loc foarte usor.

Cu acest scuter electric Hoverboard Smart Balance Wheel SUV Vei atrage toate privirile datorita acestui dispozitiv modern care iti permite sa te plimbi atat in spatiile inchise cat si in exterior, pe suprafete drepte.

Scoate-l seara la plimbare in parc, si luminile albastre vor crea o atmosfera magica, vor atrage uimirea, cat si aprecierea celor din jur. Toti vor dori acest mini vehicul revolutionar Smart Balance Wheel.

Cu Smart Balance Wheel SUV te poti deplasa in fata, in spate sau te poti roti la 360° cu o viteaza maxima de 10km/h si un unghi maxim de inclinatie de 15°,iar distanta parcursa cu scooter-ul electric ADS variaza in functie de tipul de drum pe care este utilizat cat si de greutatea conducatorului.

Transportor personal inteligent Smart Balance Wheel nu are nevoie de controale manuale sau ghidon pentru directie acesta este prevazut cu giroscoape si un micro-controler care actioneaza miscarea in orice directie prin senzorii aflati sub talpile picioarelor.

Pentru utilizarea scooter-ul electric Hoverboard Smart Balance Wheel SUV este recomandat ca persoana care utilizeaza acest dispozitiv sa se incadreze in limitele de greutate: minim 20 kg si maxim 100 de kilograme.

Acest scooter electric este dotat cu senzori ce detecteaza miscarile astfel incat dispozitivul se deplaseaza in directiile corespunzatoare.
Rotatia de 360° se realizeaza prin miscarea unei roti in timp ce cealalta roata ramane stationara.Scooterul Smart Balance Wheel are si lumini asemanatoare unor faruri care va pot fi de folos pe timp de noapte.

Stand in picioare pe acest scooter, daca va aplecati inainte sau inapoi, atunci micro-controlerul scooterlului care controleaza miscarea rotilor , se va muta inainte sau inapoi pentru a mentine echilibrul.

Transportatorul inteligent Smart Balance Wheel are 2 roti cu motoare iar giroscoapele incorporate asigura mentinerea in pozitie verticala a acestui transportator, cu minim de efort veti invata foarte usor cum sa-l folositi.

Specificatii tehnice Hoverboard Smart Balance Wheel SUV:

- viteza maxima (km/h):10
- unghi urcare: 15
- greutate minima (kg): 20
- greutate maxima (kg): 100
- dimensiuni (cm):65 x 25 x 25
- tip roti: 6.5\'\'
- accesorii incluse: husa pentru transport
- putere motoare: 2 x 350W
- acumulator: Li-Ion 36v
- capacitate acumulator (Ah): 4.4
- durata de incarcare (h): 2-3 ore
- tensiune alimentare (V):100 - 240v
- produsul este insotit de certificat de garantie si instructiuni de utilizare





PREZENTARE EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL
LIGHT
MEMBER
EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL
210 629 accesari
Persoana de contact: Ovidiu Berciu
Adresa postala: Strada Bârsescu Agatha, Nr. 23, Sector 3
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0744288157
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 031.432.52.90
Website:

Activitate firma: produse teleshopping originale - aparat electrosocuri autoaparare - aparat pentru glicemie colesterol si trigliceride

TRANSPORTOR ELECTRIC PERSONAL HOVERBOARD SMART BALANCE WHEEL SUV ESTE LISTAT IN: