Inscrie firma »
EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ez Jet Water Cannon -Pistol de stropit apa cu distribuitor sapun

Ez Jet Water Cannon -Pistol de stropit apa cu distribuitor sapun

Telefon: click aici0744288157
Producator: As Seen On TV
Pret: 45.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Ovidiu Berciu
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Ez Jet Water Cannon -Pistol de stropit apa cu distribuitor sapun

EZ jet Water Cannon este solutia ideala pentru gradina, masina, casa ,are intrare de furtun si 8 moduri de sprayere schimbabile plus dispersor pentru detergent lichid.
Pistolul de stropit apa EZ JET Water Cannon este ideal pentru cei care isi doresc o gradina frumoasa, puteti fertiliza plantele foarte usor, doar folositi fertilizatorul in compartimentul special si scapati de grija. Mai mult puteti spala curtea sau masina, folositi detergent in compartiment si veti termina mai rapid. Economisiti acum banii aruncati la spalatorii auto!Puteti seta foarte simplu jetul de apa: puternic, atunci cand spalati,mai usor atunci cand udati,si altele in total 8 moduri. EZ Cannon Jet de apa Multi-Functional.
EZ jet combina puterea presiunii cu comoditatea unui furtun intr-un aparat usor de utilizat cu design.
EZ JET Water Cannon se ataseaza la orice furtun de gradina are opt setari de spray cu un control al presiunii perfect,veti avea intotdeauna presiune si puterea in varful degetelor! EZ jet Are 3 cai de control off, cu sapun sau clatire.
Distruge si elimina mizeria si murdaria de pe drumurile de acces si trotuare. Desfundati si jgheaburi.Curatati Masina dumneavoastra sau barca cu usurinta! Umpleti distribuitor de sapun cu sapun, conectati-l la un furtun de gradina si gata!
Rezumat pistolul de stropit multi-functional:
-dispersor de sapun
-3 cai de Control
-Opt (8) setari spray
-Usor de folosit- se conecteaza la orice furtun de gradina
-Perfect pentru spalat jgheaburi usi, ferestre, exterioarele casei, autoturisme, barci, trotuare, trepte,plante,acoperisuri..
-de calitate
Dimensiuni:
15 x 5 x 41-cm (H x W x D, aproximativ) Pistol de stropit apa EZ JET Water Cannon Puterea apei Sistem de curatare \"tun de Apa\" cu distribuitor de sapun perfect pentru spalat jgheaburi, ferestre, exterioarele casa, autoturisme, barci, trotuare, trepte, si usi glisante. de calitate pentru conditii grele durabil in timp.
Tunul de Apa are 8 tipuri de jeturi construite in duza :1-puternic,2-jet,3-panza fina de apa,4-dus,5-unghiular,6-uniform,7-vanturat,8-tip robinet.
EZ jet Cannon transforma furtunul de gradina intr-o masina de spalat sub presiune puternica. Distruge murdaria din automobile, ferestre, mobilier pentru exterior, si mai mult. Adaugati sapun concentrat in rezervor.
Daca aveti nevoie de un furtun puternic, duza multi-functionala pentru curatenie EZ jet Cannon este o alegere perfecta. Aceasta functioneaza cel mai bine cu furtunuri grele, mai degraba decat furtune rulate si nu are nevoie de energie electrica sau de un motor.
PREZENTARE EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL
LIGHT
MEMBER
EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL
207 905 accesari
Persoana de contact: Ovidiu Berciu
Adresa postala: Strada Bârsescu Agatha, Nr. 23, Sector 3
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0744288157
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 031.432.52.90
Website:

Activitate firma: produse teleshopping originale - aparat electrosocuri autoaparare - aparat pentru glicemie colesterol si trigliceride

EZ JET WATER CANNON -PISTOL DE STROPIT APA CU DISTRIBUITOR SAPUN ESTE LISTAT IN:

EZ JET WATER CANNON -PISTOL DE STROPIT APA CU DISTRIBUITOR SAPUN - PRODUSE SIMILARE