Inscrie firma »
EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Dispozitiv antiradiatii pentru telefon GSM

Dispozitiv antiradiatii pentru telefon GSM

Telefon: click aici0744288157
Producator: EDEN LINE
Pret: 55.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Ovidiu Berciu
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Dispozitiv antiradiatii pentru telefon GSM

Dispozitiv de protectie impotriva radiatiilor nocive ale telefonului mobil.Telefonul mobil ne expune la o astfel de radiatie electromagnetica ale carei efecte nocive asupra biocampului uman si a celulelor creierului este deja cercetata si dovedita de specialisti.Necesitatea de a comunica este foarte importanta, dar limitarea comunicarii la strictul necesar prin intermediul telefonului mobil devine din ce in ce mai evidenta. Progresul tehnologic face parte din vietile noastre, ne deschide orizonturi nebanuite si posibilitati aproape nelimitate de a experimenta.

Toate au insa un pret, iar radiofrecventa si efectele ei nocive asupra sanatatii omului, in cazul expunerii repetate si prelungite, este unul dintre aceste preturi pe care le platim zilnic pentru a fi mai bine informati, mai repede si la orice distanta, pentru a comunica si relationa la distanta, pentru a trai viata cu tot ce implica ea pentru fiecare dintre noi.

Pentru a putea folosi telefonul mobil atat cat este necesar, fara a ne expune radiatiilor nocive si a ne periclita sanatatea, au fost descoperite si brevetate mai multe tipuri de dispozitive de protectie, asa cu este cel pe care il propunem atentiei dvs.

Utilizarea acestui dispozitiv de protectie are urmatoarele efecte benefice:

-Scade frecventa si intensitatea durerilor de cap, datorate utilizarii prelungite a telefonului mobil;

-Reducerea undelor de interferenta cu corpul uman cu 96,43%;

-Creste durata de viata a bateriilor reincarcabile de 2-3 ori;

-Injumatateste timpul de reincarcare al acestora si mareste durata perioadei de standby de 0,5 - 2ori;

Dispozitivul realizat de Shenzen E-Line Technology Company, in colaborare cu Shanghai Institute of Measurement and Testing Technology, Eastern China National Measurement and Test Center of Shanghai foloseste cele mai performante nanotehnologii in domeniu, prin care radiatia nociva a telefonului este absorbita de materiale speciale si deviata, astfel incat efectul daunator al acesteia asupra celulelor creierului uman scade cu 95%.


Dispozitivul poate fi folosit si la computer, laptop si televizor, cu rezultate foarte bune;

Mod de utilizare al dispozitivului:

Indepartati banda protectoare; Lipiti parte adeziva pe spatele telefonului mobil, in apropierea antenei. Campul electromagnetic generat de antena este principala sursa de radiatii nocive a telefonului, aflata la 3-5 centimetri de creier.



PREZENTARE EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL
LIGHT
MEMBER
EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL
210 287 accesari
Persoana de contact: Ovidiu Berciu
Adresa postala: Strada Bârsescu Agatha, Nr. 23, Sector 3
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0744288157
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 031.432.52.90
Website:

Activitate firma: produse teleshopping originale - aparat electrosocuri autoaparare - aparat pentru glicemie colesterol si trigliceride