Inscrie firma »
EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aparat auditiv reincarcabil retroauricular Happy Sheep HP-118

Aparat auditiv reincarcabil retroauricular Happy Sheep HP-118

Telefon: click aici0744288157
Producator: Happy Sheep
Pret: 149.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Ovidiu Berciu
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Aparat auditiv reincarcabil retroauricular Happy Sheep HP-118

Aparat auditiv reincarcabil retroauricular Happy Sheep HP-118 dispune de buton de volum, intrerupator N (normal) sau H (scade zgomotul si slabeste puterea sunetului) poate fi purtat atat la urechea stanga cat si la urechea dreapta dispune de brat flexibil cel face usor de montat . Sfaturi utile : - NU tineti aparatul auditiv langa sursele de caldura! - NU tineti aparatul auditiv in mediu cu umiditate ridicata! - NU introduceti aparatul auditiv in apa! - NU incarcati aparatul auditiv decat cu incarcatorul din dotare! - NU incarcati aparatul decat dupa ce s-a descarcat complet! - NU interveniti dumneavoastra in repararea aparatului si apelati la un specialist!

Specificati aparat auditiv cu incarcator Happy Sheep HP-118: - este discret, performant, de ultima generatie - dupa o incarcare completa( 4ore), aparatul auditiv poate fi folosit timp de pana la 30h. - dispune de un comutator ON / OFF si de reglaj de volum - greutatea si dimensiunea sunt mici, fiind usor de fixat si de utilizat - aparatul auditiv este realizat din material plastic de culoarea pielii si vine insotit de 4 olive (dopuri) siliconice de dimensiuni diferite pentru fixarea cat mai bine in canalul auditiv - acest aparat auditiv Hp 118 se poate purta la urechea stanga sau la urechea dreapta - aparatul auditiv functioneaza cu o baterie acumulator (inclus) si se incarca la priza 220V prin incarcatorul din dotare - aparatul este prevazut cu un orificiu pentru introducerea cablului de incarcare - nu ve-ti mai achizitiona baterii de unica folosinta ca la alte modele!

Date tehnice aparat auditiv reincarcabil HP-118: - gama de frecventa: 300Hz-4000Hz - sunet fundal:
PREZENTARE EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL
LIGHT
MEMBER
EDY MARKET EXCLUSIVE ONLINE SRL
210 287 accesari
Persoana de contact: Ovidiu Berciu
Adresa postala: Strada Bârsescu Agatha, Nr. 23, Sector 3
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0744288157
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 031.432.52.90
Website:

Activitate firma: produse teleshopping originale - aparat electrosocuri autoaparare - aparat pentru glicemie colesterol si trigliceride

APARAT AUDITIV REINCARCABIL RETROAURICULAR HAPPY SHEEP HP-118 ESTE LISTAT IN: