Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Societatea comerciala AMA ENERGY INVEST are ca principal domeniu de activitate furnizarea produselor electrice in domeniul energetic, in special a cablurilor si conductoarelor electrice.
Produsele oferite de firma noastra acopera o arie larga de optiuni pentru joasa, medie si inalta tensiune, acestea fiind cu preponderenta din productia autohtona. Toate produsele respecta normele si standardele de calitate actuale.
Firma noastra incearca permanent sa se perfectioneze si vine in intampinarea necesitatilor si exigentelor clientilor cu promptitudine si preturi competitive.
Actionandu-se cu profesionalism se acorda suport tehnic pentru produsele comercializate si livrari rapide prin transport propriu pe intreg teritoriul Romaniei.
AMA ENERGY INVEST este aliniata la cele mai inalte standarde fiind certificata de SRAC ca are implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul ISO 9001 : 2008 pentru activitatile de comert cu produse electrice, energetice si metalurgice.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
112 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cabluri - cabluri electrice - tablouri electrice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AMA ENERGY INVEST SRL

Oferta firmei SC AMA ENERGY INVEST SRL nu contine nici un produs sau serviciu