Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

Infiintata in anul 2007, S.C. PLASTTECH RECYCLING S.R.L. imbraca forma juridica de societate comerciala cu raspundere limitata persoana juridica romana fiind inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J20/1637/2007, avand Codul de Inregistrare Fiscala 22697589.

Mandatul administratorului este realizat pe o perioada nedeterminata.
Domeniul principal de activitate al societatii S.C. PLASTTECH RECYCLING S.R.L este reprezentat de grupa CAEN 383 Recuperarea materialelor, iar activitatea principala desfasurata de aceasta apartine clasei CAEN 3832 Recuperarea materialelor reciclabile sortate. La punctul de lucru al S.C. PLASTTECH RECYCLING S.R.L., societatea desfasoara urmatoarele activitati: 3832 Recuperarea materialelor reciclabile sortate 3811 Colectarea deseurilor nepericuloase, 3831 Demontarea, (dezasamblarea) masinilor si a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, 4677 Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor, 4941 Transporturi rutiere de marfuri, 5210 Depozitari,
Sediul social al firmei este localizat in municipiul Deva, strada Mihai Eminescu, bloc G, scara 1, apartament 13, etaj 3, din judetul Hunedoara, aceasta desfasurandu-si activitatea in localitatea Hateg din judetul Hunedoara, unde se afla deschis punctul sau de lucru. Hala detinuta de societate este utilizata pentru activitatea de maruntire si presare a diferitelor tipuri de plastic tare, precum si sticla si oglinda. Platforma betonata din fata halei serveste pentru depozitarea deseurilor din plastic si sticla/ oglinda colectate si faciliteaza accesul masinilor care transporta marfa pana langa usa halei.
Inca de la infiintare, S.C. PLASTTECH RECYCLING S.R.L a inteles necesitatea unor solutii care sa aduca beneficii mediului de afaceri clujean si populatiei. Cresterea economiei genereaza un consum mai mare si, odata cu el, o cantitate suplimentara de deseuri din plastic si sticla. Solutia oferita de firma este reprezentata de reciclarea deseurilor si refolosirea acestora. Prin intermediul reciclarii se protejeaza resursele naturale, se reduce consumul de energie si se micsoreaza cantitatea de deseuri eliminate prin reciclarea si valorificarea acestora. Compania tinteste pozitia de lider pe plan local in ceea ce priveste reciclarea deseurilor din plastic tare (HDPE, PP, PC, etc).

a) Viziunea societatii :


S.C. PLASTTECH RECYCLING S.R.L contribuie la protejarea mediului inconjurator in prezent pentru a oferi in viitor, generatiilor urmatoare, sansa de a se bucura de un mediu sanatos si curat. Societatea desfasoara o activitate economica durabila reprezentata de reciclarea plasticului si a sticlei care ajuta natura sa se insanatoseasca dupa o lunga boala cauzata de indiferenta societatii de consum: \"boala deseurilor\".

b) Misiunea societatii:


Misiunea S.C. PLASTTECH RECYCLING S.R.L consta in asigurarea dezvoltarii continue a societatii in scopul diversificarii gamei de produse oferite si imbunatatirii nivelului calitativ al acestora.
Societatea achizitioneaza deseuri din diferite tipuri de plastic si deseuri din sticla, iar pentru obtinerea de noi produse, acestea sunt trecute prin urmatoarele etape: sortarea pe culori, separarea de alte materiale, macinarea acestora si, in cele din urma, ambalarea lor in big bags. Prin procesarea deseurilor colectate se obtin urmatoarele produse, in functie de tipul de material:
- fulgi PET;
- granule de polietilena;
- granule de polipropilena, etc;
- granule din sticla.
Prin procesul de productie mai sus mentionat, S.C. PLASTTECH RECYCLING S.R.L., transforma deseurile din plastic si sticla in materii prime pentru diferite activitati

Activitatea desfasurata


S.C. PLASTTECH RECYCLING S.R.L. achizitioneaza mai multe tipuri de deseuri din plastic cum ar fi PET, HDPE, PP, PS, ABS, LDPE, LLDPE, PVC, alte tipuri de materiale plastice, deseuri din hartie-carton si deseuri nemetalice (sticla, doze din aluminiu).
Punctul de plecare al activitatii desfasurate de societate este reprezentat de colectarea si/sau achizitionarea deseurilor din plastic, fie de la persoane fizice, fie de la persoane juridice care genereaza sau colecteaza deseuri. Dupa colectarea deseurilor, acestea sunt sortate in functie de tipul de material, culoare, etc. Urmeaza ca, in functie de tipul de deseuri, acestea sa fie macinate (in cazul deseurilor din plastic) si/sau presate (in cazul foliei, PET-urilor, cartonului, hartiei, dozelor de aluminu, etc.). Materialul obtinut este este ambalat in saci Big-bags si este comercializat sub forma de macinatura sau de baloti.
Descrierea principalelor faze ale procesului tehnologic si ale desfasurarii activitatii:
Achizitie-colectare-valorificare-comert cu deseuri provenite din material plastic, cu deseuri provenite din hartie-carton (balotare), cu deseuri neferoase (doze de aluminiu).

Utilaje folosite in procesul de reciclare a deseurilor din mase plastice:


- presa performanta pentru balotarea deseurilor din plastic, hartie-carton, doze aluminiu; capacitate : un balot pe ora, greutate balot: 500 kg, putere: 3 kw;
- moara pentru macinarea deseurilor din material plastic, capacitate: 250 kg/ora, putere 11 kw;
- cantar industrial de 2 tone;
- transpalet hidraulic;
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
1 325 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Abrazivi Industriali

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PLASTTECH RECYCLING SRL

Nisip de sticla pentru sablareNisip de sticla pentru sablare
Nisip de sticla pentru sablare
SC PLASTTECH RECYCLING SRL PRODUCE SI VINDE NISIP DIN STICLA,DIVERSE GRANULATII, PENTRU SABLARE, Curata eficient ...
RON 1.00
SC PLASTTECH RECYCLING SRL ESTE INSCRISA IN