Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Royal Diamonds ar putea fi un nume nou pentru dumneavoastra, dar fondatorii si fabrica din Anglia sunt prezenti in industria diamantelor de peste 35 ani.

Suntem specialisti in proiectarea si fabricarea bijuteriilor cu diamante - de la inele si cercei la bratari si pandantive. Impreuna cu fabrica suntem, de asemenea, experti in fabricarea pieselor din platina, precum si din aur galben si alb de 18 carate.

Dupa ce compania si-a construit o reputatie de invidiat prin vanzarea catre magazinele distribuitoare de pe strada principala, recent a fost luata decizia de a oferi produsele noastre direct publicului. De ce? Raspunsul este, ca putem oferi preturi substantial mai reduse atunci cand vindem direct clientilor.

Beneficiul pentru dvs. este ca puteti obtine produse de calitate superiora, fara preturile ridicate.

Cum puteti fi sigur? Ei bine, aproape fiecare piesa pe care puteti vedea pe acest website au fost concepute si produse in atelierul propriu din Londra al fabricii partenere. De fapt, aceasta fabrica este una dintre putinele fabrici ramase inca si azi care produc cu adevarat in-house.

Mai mult, aproape fiecare articol cu un diamant de peste 0.25ct are un certificat de diamant independent. Toate articolele sunt insotite de un document de evaluare care poate fi utilizat in scopuri de asigurare. Acest document confrma, de asemenea si calitatea diamantului/ diamantelor cumparate, astfel puteti fi siguri ca culoarea/ claritatea/ greutatea in carate a fost confirmata de catre un gemologist calificat.

Veti gasi expuse mai mult de 700 de piese aici, pe pagina noastra de web, insotite de un film flash, si/ sau imagine 3D, filmulete si fotografii reale despre produse, care prezinta cum arata articolele pe maini. Toate acestea au scopul de a ajuta clientii nostri in luarea deciziilor. Suntem incrazatori ca veti descoperi bijuteria speciala pe care ati cautat-o.

Deci, bijuterii cu diamante unice, de inalta calitate de la un respectat producator in-house, la preturi care sunt de pana la 60% mai mici decat ati plati intr-un magazin.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
258 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online - bijuterii diamante - inele diamante

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DISCOVER TRADING SRL

Oferta firmei SC Discover Trading SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC DISCOVER TRADING SRL ESTE INSCRISA IN