Inscrie firma »

S****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************

Compania noastra a fost creata ca raspuns la cererea pietei privind necesitatea solutiilor de iluminat eficiente din punct de vedere energetic.
Suntem o echipa tanara, dinamica, cu experienta in domeniu si suntem ghidati de o puternica pasiune pentru excelenta. Avem convingerea ca putem oferi cele mai bune produse si servicii de pe piata.
Principiul de baza al afacerii noastre este etica. Tot ceea ce facem este ghidat de limite morale care asigura corectitudinea, flexibilitatea si respectul fata de clienti, parteneri si angajati.
Viziune

In cadrul economiei globale de astazi, gestionarea eficienta a resurselor, monitorizarea si optimizarea consumurilor de energie sunt din ce mai importante si reprezinta un imperativ in afaceri. Orice companie trebuie sa tina cont de acestea, mai ales in contextul vremurilor de criza economica.


Misiune

Oferim solutii de eficientizare a consumului de energie prin utilizarea de produse de iluminat cu LED de cea mai buna calitate. Am selectat cei mai buni fabricanti, cu experienta si calitate dovedita de-a lungul timpului.

Ne dorim sa contribuim, prin experienta noastra, la utilizarea rationala si reducerea consumului de energie electrica prin solutii, comportamente si metode de lucru ce permit utilizarea unei cantitati mai mici de energie electrica.
Putem realiza la cerere, studii luminotehnice complete (in DIALUX), prezentand o comparatie iluminat clasic versus iluminat cu LED. Putem optimiza sistemul de iluminat existent prin reducerea sau redistribuirea aparatelor de iluminat. Practic, este o simulare 3D a spatiului de lucru din care se poate observnumarul de luxla planul de lucru, distributia luminii, eficienta energetica, un calcul estimativ de amortizare a investitiei si altele.

Target

Ne adresam companiilor dar si consumatorilor casnici. Suntem deschisi sa colaboram atat pe proiectele noi cat si pe cele aflate in derulare, din diverse domenii: hale industriale, fabrici de productie, ferme agricole, cladiri de birouri, HoReCa, benzinarii, iluminat public, etc.
In urma experientei acumulate de-a lungul timpului in elaborarea solutiilor de eficientizare energetica dorim sa abordam si piata de retail, acoperind astfel si necesitatile consumatorului final din mediul casnic si nu numai.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
213 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Altele

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LIGHT SMART CONSULTING SRL

Oferta firmei SC Light Smart Consulting SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC LIGHT SMART CONSULTING SRL ESTE INSCRISA IN