Inscrie firma »
N******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ochelari activi 3D universali

Ochelari activi 3D universali

Tip produs: ochelari activi 3d universali
Producator: By Roumanie
 

Prezentare Ochelari activi 3D universali

CITESTE DESPRE OCHELARI 3D (DOCUMENTATIE)

Tehnologia proiectarii unei imagini cu trei dimensiuni, sau iluzia unei imagini cu adancime, nu este una noua. Ea exista de mai bine de jumatate de secol, dar a fost rafinata si popularizata doar din anii ’90.

Cum functioneaza?

Functioneaza datorita modului in care creierul intelege adancimea. Primeste informatia de la ambii ochi, aflati la distante diferite si care percep o imagine putin diferita a obiectului privit, apoi analizeaza si compileaza informatia intr-o singura perceptie care contine atat detalii vizuale despre obiect, dar si despre distanta la care se afla.

 

 

Ochelari pasivi (jos) si activi (sus)

Passive 3D Glasses, folositi de LG si Vizio se bazeaza pe permiterea sau oprirea imaginilor polarizate intr-un anumit mod. Ecranul televizorului prezinta ambele imagini polarizate suprapuse si lentilele polarizate in acelasi fel ca si imaginile destinate lor permit trecerea numai a imaginii potrivite.

De asemenea, trebuie mentionat ca exista si tehnologia imaginilor 3D fara ochelari. Recent, cei de la Nintendo au popularizat aceasta tehnologie prin consola portabila de jocuri, Nintendo 3DS. Acest dispozitiv are o bariera de paralaxa care permite vederea doar a unei jumatati din numarul pixelilor cu un ochi, si cealalta jumatate cu celalalt ochi. Din nou, asta inseamna doua imagini diferite, deci poate fi obtinut efectul de 3D.

 

 

Ochelarii activi

Se folosesc, in principal, cu televizoare Samsung, Sony si Panasonic, dar si la PC-uri pentru unele jocuri si aplicatii cu ajutorul driverului 3D de la Nvidia. Din punct de vedere estetic, sunt mult mai grei si mai mari decat cei pasivi, deoarece contin piese electronice.

Prezinta probleme cu interferenta dintre imaginile destinate celuilalt ochi. Acest fenomen, numit crosstalk sau ghosting, este o problema comuna pentru televizoarele 3D, si poate afecta calitatea experientei vizionarii unui film. Aceasta interferenta variaza in functie de unghiul de la care este privit ecranul, inclinarea capului, si distanta dintre privitor si televizor. Cel mai potrivit mod de a privi ar fi cel in care dreapta trasata de la ochi la ecran ar forma un unghi drept, atat orizontal cat si vertical, si fara a inclina capul in nici o directie. Totusi , acest lucru este de cele mai multe ori imposibil, asa ca variatia cantitatii de crosstalk a fost masurata in functie de variatia unghiului de la care este privit ecranul si inclinarea capului. Din acest test a rezultat o performanta mai scazuta a televizoarelor cu ochelari activi.

 

 

Ochelarii pasivi

Se pot folosi cu televizoare LG si Vizio, si doar cu unele proiectoare care au capacitati de polarizare a luminii. Pentru PC-uri este recomandata folosirea impreuna cu un ecran CRT, deoarece ecranele LCD au deja o polarizare inerenta a pixelilor.

Din punct de vedere al ghosting-ului, ochelarii pasivi au mult mai putine probleme decat cei activi. Acest lucru ramane valabil si cand variem unghiul de privire sau inclinarea capului. Tousi, unele imagini pot prezenta probleme la inclinarea stanga-drepta a capului, deoarece unele imagini sunt polarizate liniar si este asteptat ca si imaginile sa fie primite in acelasi fel. Aceasta problema a fost rezolvata cu ajutorul polarizarii circulare.

Deoarece televizoarele care folosesc ochelari pasivi prezinta fara intreruperi imaginile, nu exista problema frecventei celor activi. In schimb, ochelarii pasivi primesc o imagine cu rezolutie injumatatita. 1080p se transforma in 540p, deoarece rezolutia totala trebuie impartita intre cele doua imagini prezentate simultan pe ecran.

PREZENTARE N********************
MEMBRU
GRATUIT
N********************
153 246 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Tableta - Telefon mobil - aparat bruiaj si spionaj

PRODUSE ASEMANATOARE CU OCHELARI ACTIVI 3D UNIVERSALI

Ochelarii Speciali pentru SoferiOchelarii Speciali pentru Soferi
Ochelarii Speciali pentru Soferi
Ochelarii cu lentile speciale pentru condus   Probabil ca foarte multi dintre noi, cei care conducem autoturisme in ...
RON 180
Ochelari masaj (Eyes Care Massager)Ochelari masaj (Eyes Care Massager)
Ochelari masaj (Eyes Care Massager)
Efecte: - Limpezirea ochilor: prin aplicarea biomagnetismului si a teoriei chineze a meridianelor energetice, aparatul ...
Ochelari cu video-camera pentru Schiori/SportiviOchelari cu video-camera pentru Schiori/Sportivi
Ochelari cu video-camera pentru Schiori/...
1 . IntroducereOchelari de protectie cu camera video destinata pentru actiune - sport. Dispune de o rezolutie HD 720p si ...
RON 879
Ochelari de spionaj care "vad" in spateOchelari de spionaj care "vad" in spate
Ochelari de spionaj care "vad" in spate
Acesti ochelari de spionaj arata ca ochelari de soare obisnuiti,dar cu ele veti avea oportunitate unica de a urmari ce ...
RON 144
Ochelari de soare polarizati pentru soferiOchelari de soare polarizati pentru soferi
Ochelari de soare polarizati pentru sofe...
Tip element: Eyewear stil: Aviator / Pilot Nume de brand: JL gen: Unisex Lentile Atribut optic: polarizat Material ...
RON 120
Ochelari cu camera video spy HD GLSC908Ochelari cu camera video spy HD GLSC908
Ochelari cu camera video spy HD GLSC908
Ochelari cu camera video spy HD  GLSC908 Ochelari spy cu camera video ascunsa HD si memorie interna 4 giga model  ...
RON 720
Ochelari si casca  pentru spionaj/copiatOchelari si casca  pentru spionaj/copiat
Ochelari si casca pentru spionaj/copiat
Descriere:S-a rezolvat problema de transmitere pe distanta scurta.Puteti auzi clar in casca invizibila dar si in soapta, ...
RON 983
Ochelari vedere/soare cu Video cameraOchelari vedere/soare cu Video camera
Ochelari vedere/soare cu Video camera
Lentilele sunt cu dioptrii 0 si pot fi schimbate fie in ochelari de soare, fie in lentile cu dioptrii specifice ...
RON 970
Camera de spionaj si MP3 in ochelari de soareCamera de spionaj si MP3 in ochelari de soare
Camera de spionaj si MP3 in ochelari de ...
Caracteristici *Produs:Camera ascunsa+Video recorder+MP3 player+ochelari de soare * 640 * 480 cu rezolutie mare 1,3 ...
RON 430

OCHELARI ACTIVI 3D UNIVERSALI ESTE LISTAT IN: