Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Periuta de dinti electrica cu masaj

Periuta de dinti electrica cu masaj

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Periuta de dinti electrica cu masaj

Descriere:
Este important sa acordati o atentie speciala igienei orale, pentru a evita faimoasa “durere de dinti” care ne afecteaza pe toti.Periuta de masaj electrica pentru dinti cu 3 capete interschimbabile rotund, lung, si oval, periuta de dinti electrica compacta si portabila si are capete cu fire extem de moi ce se pot schimba intre ele.Este in mod sigur eficienta in prevenirea cariilor si problemelor gingivale deoarece ajuta la inlaturarea placii dentare, adica acea pelicula subtire care contine bacterii si care se formeaza fie intre dinti, fie la punctul de intalnire dintre dinte si gingie. Functioneaza cu o baterie 1,5V tip AA (neinclusa).
Instructiuni de utilizare Periuta de dinti electrica:
La prima utilizare lasati capul de periaj sa se inmoaie in apa calduta timp de circa 30 de secunde;Aplicati pasta de dinti;Mentineti periuta de dinti paralela cu dintii si curatati fiecare dinte in parte cu multa delicatete;Periati mai intai partea exterioara apoi partea interioara a dintilor si la sfarsit suprafata masticatorieCuratati cu grija in spatele molarilor posteriori.
Pachetul Periuta de dinti electrica contine:
Periuta de dinti LS-013338;3x cap de periajFunctioneaza cu o baterie tip AA.Capetele periutei " 3 bucati " sunt detasabile si pot fi spalate cu apa.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
82 705 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cadouri - accesorii animale - electronice

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA CU MASAJ ESTE LISTAT IN: