Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Centrala termica in condensare Immergas Victrix EXA 24 X 1 ERP 24 kW

Centrala termica in condensare Immergas Victrix EXA 24 X 1 ERP 24 kW

 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Centrala termica in condensare Immergas Victrix EXA 24 X 1 ERP 24 kW

Caracteristici VICTRIX EXA 24X 1 ErP

Gama de centrale termice in condensare Immergas VICTRIX EXA ErP ofera toate avantajele tehnologiei de condensare impreuna cu simplicitatea utilizarii echipamentului. Beneficiind de noua tehnologie conform Directivelor Europene si in scopul de a reduce consumul de energie, centralele termice VICTRIX EXA sunt solutia cea mai eficienta pentru sisteme de incalzire noi si inlocuirea celor existente.

Centralele termice Immergas VICTRIX EXA ErP sunt disponibile in doua versiuni de incalzire si preparare ACM instant 24 si 32 kW si un model de 24 kW (VICTRIX EXA 24 X) doar incalzire, toate capabile sa contribuie in mod substantial la cresterea clasei de eficienta pentru incalzire.

Instalarea pe perete se poate realiza in interior dar si in spatii partial protejate (exterior). Punctele forte ale gamei sunt fiabilitatea, modulul de condensare din otel inoxidabil si performanta de consum redus a pompei. Dimensiunea compacta a centralei permite instalarea usoara in locuri de dimensiuni mici.

Interfata usor de utilizat de orice utilizator este dotata cu butoane de reglaj, butoate de selectie si afisaj LCD care arata starea de functionare si orice cod de eroare.

Avantaje VICTRIX EXA ErP Modulul de condensare este fabricat din otel inoxidabil asigura durabilitate, fiabilitate ridicata si rezistenta la procesul de condensare. Centrala termica are o inferfata foarte dezvoltata si usor de utilizat, afisaj LCD, butoane de selectie si butoane de reglaj ce permit reglarea rapida si usoara a temperaturii. Emisii reduse de monoxid de carbon (CO) si oxizi de azot (NOx), clasifica gama de centrale termice VICTRIX EXA in clasa 5, cea mai ecologica conform standardelor Europene UNI EN 297 si UNI EN 483. Pompa cu consum redus, permite economii semnificative de energie. VICTRIX EXA ErP se poate montaj si in exterior cu conditia de protejare partiala (ploaie, zapada, vant), de exemplu sub un balcon. Centrala termica este dotata cu o protectie standard anti-inghet pana la -5°C, optional pana la -15°C. Domeniu de modulare a puterii intre 25% si 100%. Modelul de centrala termica Immergas VICTRIX EXA 24X 1 ERP 24 kW este utilizata doar pentru incalzire. Pentru a prepara apa calda menajera se poate monta un boiler extern.

Punerea in functiune (PIF) a centrala termica in condensare Immergas Victrix EXA 24 X 1 ERP 24 kW este gratuita, fiind asigurata prin intermediul retelei de service autorizat de catre reprezentantul legal in Romania al producatorului.

Garantia produselor este conditionata de realizarea punerii in functiune de catre un centru service autorizat.

Conditii ce trebuiesc indeplinite pentru programarea PIF:
centrala trebuie racordata si alimentata cu apa, gaz si curent electric; racordurile raman complet izolate pana in momentul in care tehnicianul de service ajunge la locatia centralei; instalarea centralei trebuie realizata cu o firma autorizata de catre ISCIR, sa respecte normele legale in vigoare in ceea ce priveste instalarea (PT A1 2010) si PIF, iar racordarea la gaz sa se faca de catre o firma autorizata ANRGN; beneficiarul trebuie sa detina factura de provenienta a produsului pe numele sau sau un act de proprietate prin care sa dovedeasca apartenenta bunului, certificatul de garantie si livretul centralei.
Pentru punerea in functiune (PIF) puteti apela la Prompt Service Clima 0725 223 238 / 0212 600 600, fiind agrementat de producatori pentru interventii service, garantie, post-garantie si autorizatie ISCIR.

Autorizarea de functionare (AF) a centralei termice este obligatorie conform prescriptiei tehnice A1 ISCIR si se efectueaza de catre societati autorizate ISCIR din 2 in doi ani - detalii complete.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
375 261 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aer conditionat - centrale termice - ventilatie

CENTRALA TERMICA IN CONDENSARE IMMERGAS VICTRIX EXA 24 X 1 ERP 24 KW ESTE LISTAT IN: