Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aparat aer conditionat Gree LOMO GWH12QB-K6DNB8I 12000 BTU, Freon R32, Soft Start, I Feel,

Aparat aer conditionat Gree LOMO GWH12QB-K6DNB8I 12000 BTU, Freon R32, Soft Start, I Feel,

 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Aparat aer conditionat Gree LOMO GWH12QB-K6DNB8I 12000 BTU, Freon R32, Soft Start, I Feel,

Aparat aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K6DNB8I

Clasa energetica A++ prin tehnologie si design, aparatul de aer conditionat Gree 12000 BTU isi optimizeaza functionarea, oferind cea mai buna clasa energetica de consum pentru echipamente rezidentiale.

Freon ecologic R32 asigura un impact redus asupra mediului reducand potentialul de incalzire al atmosferei si potentialul de distrugere al stratului de ozon. Nivelul de confort al utilizatorului este imbunatatit prin performantele superioare ale freonului R32.

Racire Turbo prin actionarea functie TURBO echipamentul de aer conditionat isi maximizeaza performantele pentru a atinge temperatura setata intr-un timp cat mai scurt posibil.

Functia racire-incalzire -15°C functionare stabila in regim de incalzire sau racire la temperaturi exterioare de pana la -15°C.

Protectie aer rece cand aparatul functioneaza pe modul incalzire, acesta isi optimizeaza fluxul de aer pentur a nu se introduce aer rece in incapere.

Dezghetare inteligenta maximizeaza confortul prin reducerea timpului de degivrare.

Afisaj LED aparatul de aer conditionat Gree 12000 BTU este echipat cu afisaj LED in spatele carcasei unitatii interioare, oferind un design modern si placut.

Auto diagnoza functia de Auto diagnoza usureaza interventiile asupra echipamentului cat si siguranta utilizatorului, prin afisarea de erori si oprirea aparatului in caz de functionare defectuoasa.

Auto restart fiabilitatea aparatului este sublinitata de aceasta functie, ce reporneste automat sistemul memorand ultimele setari de functionare. Aceasta functie este utila in cazul unor pene de curent, erori, etc.

Operare automata prin actinarea acestei functii, aparatul optimieaza modul de functionare, oferind un ambient placut si eficient.

Blocare telecomanda utilizatorul poate bloca functiile telecomenzii. Aceasta functie este utila pentru familii cu copii mici.

Modul sleep aparatul de aer conditionat optimizeaza modul de functionare pentru un somn placut, silentios, fara probleme respiratorii (modul racire).

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
374 238 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aer conditionat - centrale termice - ventilatie

APARAT AER CONDITIONAT GREE LOMO GWH12QB-K6DNB8I 12000 BTU, FREON R32, SOFT START, I FEEL, ESTE LISTAT IN: