Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aer conditionat caseta tavan Inventor V5MCI32-18WiFiR/U5MRS32-18 18000 BTU

Aer conditionat caseta tavan Inventor V5MCI32-18WiFiR/U5MRS32-18 18000 BTU

 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Aer conditionat caseta tavan Inventor V5MCI32-18WiFiR/U5MRS32-18 18000 BTU

Aparat de aer conditionat de tip caseta de tavan. Solutia absoluta pentru spatii comerciale cu o inaltime joasa Confortul si eficienta sunt asigurate de cele 8 orificii de refulare a aerului Bucurati-va de un mediu curat si sanatos datorita aportului de aer proaspat Profitati de noul design imbunatatit si raciti aerul si dintr-o alta camera Bucurati-va de mai multe functii si operatiuni datorita multiplelor telecomenzi centralizate

Casetele de tavan Inventor, datorita design-ului compact pot fi amplasate cu usurinta in tavanul flas cu o inaltime redusa. Panelul lor modern cu multiple orificii de refulare a aerului garanteaza o distributie egala a aerului in intreaga incapere. Gama mare de capacitati de la 18.000 la 36.000 Btu/h (monofazate) si de la 42.000 la 54.000 Btu/h (trifazate) pot face fata oricariei incaperi. Telecomanda centralizata cu functii multiple si altele aditionale sunt special proiectate pentru a fi utilizate in spatii comerciale, hoteluri sau alte medii de afaceri.

Golden Fin

Proectie superioara pentru aparatul dumneavoastra de aer conditionat, in special in zone cu un nivel ridicat al umiditatii si potential coroziv crescut, precum zonele de coasta. Stratul de protectie aurit, anticoroziv, al unitatii exterioare protejeaza impotriva ploii, salinitatii ridicate din aer si a altor elemente corozive, asigurand cresterea performantei si extinderea perioadei de utilizare a aparatului. Stratul de protectie aurit al traseului frigorific din unitatea interioara va oferi, de asemenea, un mediu de locuit sanatos si curat!

360° evacuare a aerului

Bucurati-va de un confort optim, oriunde in camera. Un flux de aer de 360° care este evacuat prin 8 orificii in loc de 4, asigura o distributie uniforma a aerului in fiecare colt, in orice spatiu. Aceasta dispersie a aerului de 360°, previne punctele fierbinti sau reci din spatiul dvs, oferind un confort maxim.

Aport de aer proaspat

Functie desemnata sa se ocupe de introducerea de aer proaspat la interior pentru un mediu curat si sanatos.

Conducta de evacuare a aerului

Cu o structura speciala a unitatii interioare, o conducta suplimentara poate furniza aer intr-o alta camera. Potrivit pentru climatizarea camerelor mici.

Panou de control - planificator saptamanal

Profitati de planificatorul saptamanalpentru a ajusta functionarea aparatului conform nevoilor dumneavoastra, obtinand astfel un consum redus de energie. Noua telecomanda cu fir va afisa codurile de eroare si va permite sa activati senzorul de temperature.

WiFi Ready

Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosindu-va de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia InvmateII din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

Pompa de condens inclusa

Pompa de scrugere poate inalta apa rezultata din condens pana la o inaltime de 750mm, putand astfel sa fie folositoare oricarui tip de instalare.

Hotel Menu

Instalatiile de climatizare Inventor prezinta managementul unitatii inovative de climatizare \"HOTEL MENU\". HOTEL MENU este un set de caracteristici special concepute pentru a ajuta la o functionare mai buna si mai economica a instalatiilor de climatizare instalate in unitatile hoteliere.

Freon R32

Agentul frigorific ECO R32 cu un impact asupra incalzirii globale redus cu 68%, este aici pentru a imbunatatii performantele aparatului dumneavoastra de aer conditionat si pentru a contribui la protectia impotriva fenomenului de incalzire globala. Nu afecteaza stratul de ozon si contribuie la reducerea incalzirii globale prin retinerea cantitatilor mici de caldura (GWP=675), ce pot fi usor reciclate sau reutilizate.

Racire la temperaturi scazute -15°C

Design-ul special al unitatii exterioare ofera o functie de racire eficienta chiar si la temperaturi exterioare de -15°C.

Tehnologie All DC Inverter

Motorul ventilatorului de la unitatea interioara si de la cea exterioara, impreuna cu compresorul au fost dotate cu tehnologia All DC Inverter. In acest fel, compresorul isi poate fi modifica turatia dupa necesarul de la interior pentru a oferi conditii perfecte in spatiul tau.

Port de semnalizare a erorilor

Preluati controlul absolut asupra unitatii! Multumita semnalizarii codului de eroare, ce aparae in cazul unei defectiuni, va puteti baza intotdeauna pe functionarea si operarea eficienta a aparatului.

Auto Restart

In cazul in care aparatul de aer conditionat se opreste in mod neasteptat din cauza unei pene de curent, acesta va reporni cu modul de setare anterior in mod automat atunci cand revine curentul.

Programator 24 ore

Programati aparatul sa se opreasca sau sa porneasca in mod automat intr-un interval de 24 de ore.

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
370 251 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aer conditionat - centrale termice - ventilatie

AER CONDITIONAT CASETA TAVAN INVENTOR V5MCI32-18WIFIR/U5MRS32-18 18000 BTU ESTE LISTAT IN: