Inscrie firma »
D************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Lacuri si Cascade

Lacuri si Cascade

Tip produs: lacuri artificiale iazuri | cascade din piatra naturala | iazuri cascade
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Lacuri si Cascade

Apache Gardens realizeaza cascade, cursuri de apa, iazuri si lacuri artificiale de la stadiul de design, care simuleaza aspectul final al detaliului de apa si pana la proiectarea si realizarea propriu-zisa a instalatiilor necesare. Pe langa detaliile de apa exterioare (lacuri de gradina, cascade, iazuri), Apache Gardens proiecteaza si realizeaza si lacuri si fantani arteziene de interior.
Pentru realizarea instalatiilor pentru cascade, cursuri de apa, iazuri si lacuri artificiale, Apache Gardens foloseste pompe si instalatii care recircula apa, o filtreaza pentru o mai buna igiena si faciliteaza golirea in vederea curatarii si mentinerii.
Apache Gardens amenajeaza cascade si fantani in gradini sau la interior in functie de gustul si dorintele dumneavoastra, dar si de locul in care doriti sa amenajati detaliul de apa. Pentru amenajarea unei cascade intr-o zona de birouri, de exemplu, se pot folosi materiale moderne (marmura, piatra, metal), care sa confere instalatiei un aspect corporate. Pentru gradina in care va relaxati insa, este de dorit un ambient cat mai natural, obtinut din imbinarea creativa a elementelor componente (pietre, plante, lemn) si mascarea perfecta a instalatiilor de apa.
Amenajare de iazuri ornamentale
Iazul este un caz aparte in stiinta si arta realizarii detaliilor de apa artificiale. Iazurile pot fi amenajate divers, in combinatie cu mici cascade sau izvoare artificiale, bordate de plante si pietre sau decorate cu elemente prefabricate si uneori traversate de poduri de lemn. Amenajarea iazurilor este o munca ce presupune insa, pe langa creativitate si cunoasterea materialelor care se preteaza construirii si a plantelor care agreeaza vecinatatea apei, si solide cunostinte ingineresti. Instalatiile trebuie bine realizate - de functionarea acestora si de corectitudinea instalarii depinde intretinerea ulterioara a iazului.
Pe langa complexitatea lucrarilor intiale de amenajare, iazurile necesita o intretinere speciala. Este foarte important ca lucrarea de amenajare sa fie executata corect, pentru ca intretinerea sa poata fi facuta cu o oarecare usurinta.
Amenajare de cascade de gradina si cascade de interior (caderi de apa)
Cascadele sunt detalii de apa spectaculoase, care dau oricarui spatiu un aspect deosebit. Cascadele de exterior, ca si cascadele de interior, necesita o proiectare meticuloasa pentru ca, odata finalizata lucrarea, orice modificare se realizeaza cu mare greutate si cheltuieli suplimentare semnificative.
Astfel, sunt cativa factori care trebuie luati in calcul de la inceput. Dimensiunea si forma terenului conteaza, pentru ca o cascada mare intr-un spatiu mic este inadecvata - umezeala mare, zgomot neplacut, in vreme ce o cascada prae mica intr-un spatiu mare poate trece neobservata. Este importanta si toleranta dumneavoastra la zgomot - trebuie sa tineti cont de faptul ca apa circula permanent intr-o cascada si ca sunetul apei este constant si continuu. Costurile sunt alt aspect: o cascada mare este costisitor de intretinut, in vreme ce o cascada mica nu este atat de pretentioasa.
Fiecare lucrare ne reprezinta, deci trebuie sa se apropie de perfectiune!
PREZENTARE D**************************
MEMBRU
GRATUIT
D**************************
2 493 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajari gradini - sisteme irigatii - gazon

PRODUSE ASEMANATOARE CU LACURI SI CASCADE

Amenajari gradiniAmenajari gradini
Amenajari gradini
Apache Gardens amenajeaza gradini si spatii verzi de mica si mare complexitate. Amenajam atat mici gradini urbane, cat ...
Sisteme irigatiiSisteme irigatii
Sisteme irigatii
Instalatii automatizate de irigare - sisteme de irigatii parcuri si gradini Fara apa, gradina nu poate fi intretinuta. ...
GazonGazon
Gazon
Insamantarea gazonului se face la cel mult 25°C, primavara sau la sfarsitul verii. Insamantarea gazonului se poate ...
Servicii deszapezire, decorare luminite sezon, impodobire brazi CraciunServicii deszapezire, decorare luminite sezon, impodobire brazi Craciun
Servicii deszapezire, decorare luminite ...
Pentru sezonul de iarna, venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii de deszapezire. Lasati lopata si munca grea in ...
LACURI SI CASCADE - PRODUSE SIMILARE