Inscrie firma »
Ulei de Ricin Bio Virgin - 100 ml

Ulei de Ricin Bio Virgin - 100 ml

Producator: Mayam
 

Prezentare Ulei de Ricin Bio Virgin - 100 ml

Ulei de Ricin, Bio 100 ml

Este un ulei renumit pentru proprietatile de regenerare si fortificare a parului, genelor si sprancenelor. Asigura unghii mai rezistente, hraneste si hidrateaza tegumentele. Favorizeaza cresterea parului.

Acest ulei are proprietati deosebite pentru piele, datorita continutului mare de acid ricinoleic - 90% - un acid gras esential nesaturat.

Acidul ricinolenic s-a divedit a fi eficient si in tratarea diverselor afectiuni externe - negi, inflamatii ale pielii, infectii fungice, prurit cronic, acnee.

Datorita proprietatilor emoliente, ajuta la izolarea si eliminarea aschiilor intrate sub piele.

Uleiul de ricin este foarte consistent, cu textura lipicoasa. Poate fi utilizat ca atare sau diluat cu alte uleiuri mai fluide - piersica, migdale, samburi de struguri.

Mod de utilizare:

* Pentru tratarea negilor se vor unge seara cu ulei in fiecare seara pana la disparitie. Aplicati pe locul afectat un plasture, pentru mentine uleiul.

* Pentru gene si sprancene - utilizati o perie de la un rimel mai vechi sau achizitionati un recipient special pentru mascara (aici).

* Pentru demachierea tenului si a ochilor - masati tenul si ochii cu cateva picaturi de ulei; lasati sa actioneze cateva minute, indepartati excesul de ulei cu o discheta de bumbac umezita cu apa calduta.

* Pentru stimularea cresterii parului - amestecati 1-2 galbenuri de ou, 2 linguri de ulei de ricin si cateva picaturi de rom. Aplicati la radacina si pe lungimea parului, lasati sa actioneze 30 minute.

Producator: Mayam



Proprietatile uleiului de ricin este unul dintre cele mai vascoase uleiuri vegetale fortifiant pentru par, gene, unghii promoveaza cresterea parului emolient si nutritiv antibacterian datorita continutului in acid ricinoleic antipigmentar usor cicatrizant si calmant bun dispersant pentru pigmenti si confera luciu produselor de machiaj (ruj) fortifica parul, unghiile, genele si sprancenele favorizand cresterea acestora regenerator pentru parul uscat, tern, tratat chimic La ce va poate ajuta ingrijirea si regenerarea parului fortificarea parului, a genelor si sprancenelor in tratamente pentru combaterea caderii parului ingrijirea pielii afectate fisuri, crapaturi, iritatii ameliorarea petelor pigmentare, a petelor de varsta si de sarcina formularea demachiantelor fiin delicat si bun solvant pentru pigmenti intretinerea unghiilor, unghii crapate, casante sau care se despica formularea compozitiilor de machiaj Cum se foloseste in cosmetica este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, par, unghii sau gene in aplicatii pe par, fiind un ulei cu vascozitate ridicata, este indicat sa fie combinat cu uleiuri vegetale usoare, fluide ca ingredient pentru prepararea de masi, creme,balsamuri si seruri capilare ca ingredient pentru preparate de machiaj: ruj, balsam de buze, mascara, farduri in prepararea unui demachiant bifazic sau a unei lotiuni demachiante ca ingredient in seruri pentru stimularea cresterii parului pur sau in combinatie cu ingrediente specifice, sub forma de baie de ulei pentru unghii Sinergii speciale cu apa de albastrele pentru formularea unui demachiant bifazic cu ulei de crin alb si ulei esential de morcov pentru estomparea petelor pigmentare cu ulei de cocos si ulei esential de cedru atlas pentru o masca de par cu ulei de jojoba si ulei esential de ylang-ylang pentru par uscat, cu varfuri despicate cu ulei esential de tea tree, palmarosa sau dafin pentru preparate antimatreata cu ulei esential de lamaie pentru ingrijirea unghiilor

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina

Date de siguranta: uz cosmetic

Disclaimer: Informatiile furnizate pe acest site sunt doar informatii de interes personal si nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat sa ofere indicatii de tratament medicamentos pentru nici o boala. Va rugam sa consultatimedicul sau farmacistul daca aveti orice fel de probleme de sanatate.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
119 500 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ulei de argan - cosmetice bio - anticelulitice

PRODUSE ASEMANATOARE CU ULEI DE RICIN BIO VIRGIN - 100 ML

Ulei de Jojoba, Bio, Virgin, 50 mlUlei de Jojoba, Bio, Virgin, 50 ml
Ulei de Jojoba, Bio, Virgin, 50 ml
Ingrediente: simmondsia chinensis seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Produs ...
RON 15.5
Ulei de ricin, 125ml - Bio EssenzeUlei de ricin, 125ml - Bio Essenze
Ulei de ricin, 125ml - Bio Essenze
Cunoscut in special pentru proprietatile sale de regenerare a parului, uleiul de ricin este un excelent aliat al ...
RON 29
Ulei de Ricin Bio - 100 mlUlei de Ricin Bio - 100 ml
Ulei de Ricin Bio - 100 ml
Ulei de Ricin, Bio 10 ml Este un ulei renumit pentru proprietatile de regenerare si fortificare a parului, genelor si ...
RON 18.5
Ulei de Jojoba, Bio, Virgin, 100mlUlei de Jojoba, Bio, Virgin, 100ml
Ulei de Jojoba, Bio, Virgin, 100ml
Ingrediente: simmondsia chinensis seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Produs ...
RON 42
Ulei de Macadamia BIO, virgin, 100 mlUlei de Macadamia BIO, virgin, 100 ml
Ulei de Macadamia BIO, virgin, 100 ml
Copacul de Macadamia este nativ in Australia si insula Madagascar, acum este cultivat si in Indonezia, Hawaii, Noua ...
RON 12.6
Ulei de Argan BIO, virgin 50 mlUlei de Argan BIO, virgin 50 ml
Ulei de Argan BIO, virgin 50 ml
Uleiul de argan bio Mayam provinde din Maroc si este unul din cele mai cautate uleiuri vegetale cosmetice ...
RON 18.5
Ulei de Borago BIO, virgin, 50 mlUlei de Borago BIO, virgin, 50 ml
Ulei de Borago BIO, virgin, 50 ml
Ulei de Borago (limba mielului), 50ml Flacon sticla bruna Uleiul din seminte de Limba mielului are o ridicata ...
RON 16.95
Ulei de Borago, presat la rece 10 mlUlei de Borago, presat la rece 10 ml
Ulei de Borago, presat la rece 10 ml
Ulei de Borago (limba mielului), 10ml Flacon sticla bruna Uleiul din seminte de Limba mielului are o ridicata ...
RON 7.9
Demachiant natural pentru ochi bioDemachiant natural pentru ochi bio
Demachiant natural pentru ochi bio
Datorita texturii uleioase, Demachiantul natural pentru ochi de la Gamarde va permite sa eliminati orice urme de ...
RON 59

ULEI DE RICIN BIO VIRGIN - 100 ML ESTE LISTAT IN: