Inscrie firma »
Ulei de Nuca de Cocos BIO, 175 ml

Ulei de Nuca de Cocos BIO, 175 ml

 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Ulei de Nuca de Cocos BIO, 175 ml

100% natural si presat la rece, are o culoare alba pura, si aroma naturala de cocos. Uleiul de cocos se poate folosi excelent ca un hidratant pentru tot corpul, este ideal si ca balsam de par, hidratand scalpul si intarind firul de par.


Ajuta la imbunatatirea texturii pielii, hidratand zonele foarte uscate, si in acelasi timp indepartand celulele moarte de la suprafata pielii. Structura moleculara mica a uleiului de cocos determina absorbtia foarte usoara a acestuia in piele, lasand in urma o piele hidratata si catifelata.

Uleiul de cocos organic este ideal si ca balsam de par, hidratand scalpul si intarind firul de par. Utilizarea acestuia inainte de spalare, pe parul umed, ajuta la combaterea matretii.

Uleiul de cocos este cunoscut pentru proprietatile sale de a intari firul de par, redand stralucirea parului degradat, fara viata.

De asemenea, remineralizeaza varfurile prin aport de Magneziu, Potasiu, Calciu si Fier. Cea mai buna metoda de aplicare a uleiului de cocos este masarea acestuia pe scalp si pe lungimea firului de par, lasandu-l sa actioneze jumatate de ora inainte de samponare. (Il puteti lasa pe par si un timp mai indelungat, pentru efecte intense, dar samponarea va deveni mai dificila, deoarece uleiul de cocos se intareste).

Uleiul de cocos are proprietati naturale deosebite care ofera intregului corp ingrijirea delicata, in profunzime.

Textura unctoasa (cunoscut si ca unt de cocos) devine lichida la contactul cu temperaturi mai mari de 24 grade Celsius, astfel ca uleiul de cocos poate fi introdus in compozitia uleiurilor de masaj naturale, uleiurilor si cremelor de corp, cand pregatesti sapun natural homemade sau in diferite masti si tratamente pentru ten si par.

Continutul de antioxidanti si proprietatile tamaduitoare specifice uleiului de cocos au rezultate uimitoare in vindecarea vanatailor sau a ranilor.
Uleiul de cocos protejeaza tenul si buzele de agresiunile exterioare si poate fi folosit pe post de film protector si hranitor pentru derma, dar si ca demachiant.

Masajul regulat al scalpului cu ulei de cocos inlatura probleme precum matreata. Mai mult, tratamentul regulat cu ulei de cocos intareste firul de par, repara parul deteriorat si reda parului vitalitatea si stralucirea pierduta.

Probleme ale pielii tratate cu ulei de cocos:
Buze uscate: cateva picaturi de ulei de cocos;
Piele sensibila: strat de ulei de cocos aplicat pe corp;
Mancarimi de piele: aplicat direct pe zona cu probleme;
Transpiratie acida: cateva picaturi de ulei de cocos aplicate sub brat;
Piele intarita/ Bataturi/ Cuticule: ½ suc de lamaie + ½ lingurita ulei de cocos;


Uleiul de cocos are beneficii atat extren, cat si intern, fiind un remediu natural si deosebit de eficient pentru a trata diverse afectiuni.

Continand acizi grasi, uleiul de cocos are proprietati antibacteriene ce actioneaza asupra unui spectru larg de bacterii si paraziti ce ingreuneaza digestia.

Consumul de ulei de cocos ajuta digestia si duce la pierderea in greutate, reducand impactul alimentatiei asupra pancreasului si ajutand la arderea intensa a grasimilor.

Uleiul de cocos are un continut de grasime care se converteste rapid in energie si nu duce la acumularea de grasime in artere si inima.

Uleiul de cocos poate fi folosit intern pentru:
Reglarea digestiei
Reducerea greutatii
Imbunatatirea activitatii renale si cardiace
Intarirea oaselor, a dintilor.

Mod de Administrare:
- adulti: cate 3 lingurite de 1-2 ori pe zi cu 30 min inainte de masa.
- copii: cate 1 lingurita de 1-2 ori pe zi cu 30 min inainte de masa.


Ingrediente: Ulei ecologic din nuca de cocos (Cocos nucifera) 100%, presat la rece.

Prezentare: recipient din sticla, 175 ml

Producator: Santo Raphael

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
118 867 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ulei de argan - cosmetice bio - anticelulitice

ULEI DE NUCA DE COCOS BIO, 175 ML ESTE LISTAT IN: