Inscrie firma »
Sapun negru marocan - 250 g

Sapun negru marocan - 250 g

 

Prezentare Sapun negru marocan - 250 g

Sapun negru marocan, 250 g

Acest sapun exfoliant 100 % vegetal este nelipsit in orice ritual hammam (baie cu abur) din Maroc sau alte tari arabe.

Este un produs cunoscut in intreaga lume, avand proprietati deosebite pentru corp.

Elimina in mod natural celulele moarte ale epidermei si toxinele, lasand o piele stralucitoare si elastica.

Este un produs exfoliant excelent fara sa contina particule abrazive, fiind astfel potrivit pentru atat pentru fata cat si pentru corp, chiar si pentru cea mai sensibila piele.

 

Nu sunt interdictii in a folosi acest sapun; nu cauzeaza alergii, nu blocheaza porii. Sapunul negru are un aspect de pasta inchisa la culoare, care in amestec cu apa devine matasos, cremos.

 

Sapunul negru marocan este o pasta cu textura delicata, cremoasa, semitraslucida, de culoare maronie.

Are o spuma naturala delicata, diferita de clabucii abundenti din gelurile de dus cu care suntem obisnuiti. In contact cu apa devine foarte cremos si aluneca extrem de usor.

Este foarte eficient in asociere cu alte produse specific marocane - argila rhassoul, argila verde, uleiul de argan, apele florale de trandafir si portocal, manusa pentru gomaj Kessa.

 

* Este recomandat pentru exfolierea pielii sensibile, pentru curatarea si tenului acneic si comedogenic, pentru pielea uscata, lipsita de tonus si pentru pielea matura.

* Produsul poate fi folosit chiar si la barbierit, fiind foarte fin si alunecos, previne in acelasi timp  deshidratarea si iritatiile.

* Datorita proprietatilor sale de hidratare si exfoliere fara particule abrazive, este recomandat si pentru fata, lasand un ten perfect curat si proaspat.

 

Mod de utilizare:

In igiena zilnica, se aplica o cantitate mica (cat cuprindem intre doua degete) in strat subtire, pe intreg corpul. Se lasa sa actioneze cateva minute, masand usor intreaga suprafata(fata si corp). Apoi incepeti gomajul pielii.

In aceasta operatiune se poate folosi manusa kassa, loofah sau buretele vegetal, inmuiate in prealabil.

Cu miscari delicate masati intreaga suprafata a corpului acoperita de sapun.

Pentru un efect aromoterapetiuc personalizat puteti sa adaugati in sapun cateva picaturi de ulei esential sau ulei vegetal pentru un plus de hidratare (ulei de argan, ulei de migdale etc.)

Dupa uscarea cu prosop din bumbac masati intregul corp cu ulei de argan, unt de shea, ulei de masline sau orice alta lotiune/crema/unt hidratant pe care il preferati.

 

* In ritualul traditional de �hamman, inainte de aplicarea sapunului negru se face o baie de aburi care sa deschida mai intai porii si sa favorizeze actiunea benefica a acestuia Cu mana uscata (spre a nu umezi sapunul cremos) se aplica apoi cu miscari usoare de masaj sapunul.Dupa indepartarea acestuia se aplica pe pielea purificata, argila neagra marocana sau mastile de hranire, reintinerire si extrem de cunoscute din pasta argan, Rhassoul(argila neagra), unt de shea si apa din petale de portocal sau roza damascena.

Dupa uscarea mastilor se curata delicat din nou fata si corpul uscand cu prosop din bumbac. Se face in final masaj cu ulei de argan incheind cu apa din petale de flori.

 

Evitati contactul cu ochii!

Produsul este fabricat manual si se poate lichefia insa nu isi pierde proprietatile. Pentru a evita lichefierea, luati sapunul din borcan cu mana uscata.

 

Prezentare: borcan din plastic, 250 gr

Ingrediente: Potassium Olivate, Aqua, Sodium, Sodium Hydroxyde.

Produs in Maroc

NOTA: sapunul are un miros natural de masline, asemanator cu mirosul sapunului de casa pe care il preparau bunicile noastre, astfel incat persoanele care prefera gelurile de dus frumos parfumate nu vo fi incantate de miros. Partea buna este ca mirosul nu persista pe piele, doar in camera de baie, insa acesta poate fi mascat cu parfumul pe care il folositi dupa dus sau lotiunea de corp. De asemenea, puteti sa adaugati cateva picaturi de ulei esential parfumat in sapun, pentru a masca putin mirosul.

Recomandari:

* Daca obisnuiti sa mergeti la sauna umeda, nu uitati sa luati acest sapun pentru a obtine un efect puternic de detoxifiere si exfoliere a pielii. Utilizati in combinatie cu manusa pentru gomaj sau loofah pentru o pielea proaspata si tonifiata. Aplicati intotdeauna si un ulei/unt/crema hidratanta. Optional, dupa aplicarea si gomajul cu sapun negru, aplicati pe intreg corpul o masca de argila, lasati sa actioneze 5 - 7 minute, indepartati cu ajutorul manusii kessa, loofah sau burete de baie, clatiti abundent si aplicati ulei de argan sau unt de shea, masand energic pana absorbtia completa.

* Pentru o masca faciala purifianta si detoxifianta, procedati astfel: amestecati o lingurita de sapun negru cu apa florala, apa plata sau ceai de plante, adaugati 1 lingurita de argila rhassoul omogenizati bine, aplicati pe tenul curatat in prealabil, mentineti 5 - 7 minute, indepartati cu ajutorul unei burete de fata moale, clatiti abundent si aplicati cateva picaturi de ulei de argan sau o crema hidratanta. Nu lasati sa actioneze mai mult de 7 minute!

 

Cititi mai multe informatii despre sapunul traditional marocan aici:

http://www.savonnoir.net/

http://maybeishouldbe.blogspot.com/2010/01/black-beldi-soap-from-zakias-morocco.html

http://www.maroque.co.uk/hammamhome.aspx





PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
120 070 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ulei de argan - cosmetice bio - anticelulitice

PRODUSE ASEMANATOARE CU SAPUN NEGRU MAROCAN - 250 G

Manusa pentru gomaj  KessaManusa pentru gomaj  Kessa
Manusa pentru gomaj Kessa
Kessa este o manusa granuloasa folosita in ritualul marocan de ingrijire, pentru un gomaj in profunzime. Un gomaj ...
RON 19
Sapun solid natural bio 100gSapun solid natural bio 100g
Sapun solid natural bio 100g
Sapunul natural Gamarde hraneste intensiv pielea si este bogat in uleiuri esentiale: ulei de argan, ulei din germeni de ...
RON 24
Sapun pentru par si corp cu argila marocana ghassoulSapun pentru par si corp cu argila marocana ghassoul
Sapun pentru par si corp cu argila maroc...
Argila marocana ghassoul, produs natural de origine vulcanica, cu un continut ridicat de siliciu si magneziu, are o ...
RON 51
Argila Rhassoul - 250 grArgila Rhassoul - 250 gr
Argila Rhassoul - 250 gr
Argila rhassoul / ghassoul , 250 gr Rhassoul este o argila saponifera extrasa din muntii Atlas (Maroc). Este folosita ...
RON 17
Argila Rhassoul - 250 gr 2+1 GRATIS (3CUTII * 250GR)Argila Rhassoul - 250 gr 2+1 GRATIS (3CUTII * 250GR)
Argila Rhassoul - 250 gr 2+1 GRATIS (3CU...
Argila rhassoul / ghassoul , 250 gr 2 + 1 GRATIS Rhassoul   este o argila saponifera extrasa din muntii Atlas ...
RON 34
Gel de dus natural crema bio 200mlGel de dus natural crema bio 200ml
Gel de dus natural crema bio 200ml
Gel de dus concentrat, cu efect anti-uscare, fara sapun, fara paranbeni. Gelul de dus natural Gamarde este bogat in ulei ...
RON 49
Sapun negru african lichid - 250 mlSapun negru african lichid - 250 ml
Sapun negru african lichid - 250 ml
Sapun Negru African Lichid, 250 ml Un sapun lichid natural si cremos care aduce aminte de ciocolata topita! Textura ...
RON 54
Sapun negru african cu baobab, mango si ananas Sheabutter CottageSapun negru african cu baobab, mango si ananas Sheabutter Cottage
Sapun negru african cu baobab, mango si ...
Sapunul negru african cu ulei de baobab Sheabutter Cottage a fost produs in mod traditional de o cooperativa de femei ...
RON 29
Ulei de argan, 50ml - Bio EssenzeUlei de argan, 50ml - Bio Essenze
Ulei de argan, 50ml - Bio Essenze
Ulei de argan presat la rece, 50ml. Bio EssenzeUleiul de argan, cunoscut si sub numele de “aurul Marocului”, ...
RON 49

SAPUN NEGRU MAROCAN - 250 G ESTE LISTAT IN: