Inscrie firma »
Crema organica de noapte 35 - 50 ani [ATO9]

Crema organica de noapte 35 - 50 ani [ATO9]

 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Crema organica de noapte 35 - 50 ani [ATO9]

Crema organica de noapte 35 - 50 ani

50 ml

Prelungeste tineretea pielii. Formula creata pe baza celor mai bune retete ale bunicii Agafia (Agafia Ermakova)- “vindecatoarea din Siberia”.

Formula unica cuprinde: Rhodiola Rosea+ 6 plante salbatice (din Siberia si zona Baikal) cu efect de intinerire, 3 uleiuri siberiene, fitocoplexul “Flora-esters” si β-complexul “Peptiskin” cu efect anti-imbatranire.

Rhodiola Rosea stimuleaza reinnoirea celulara, creste functia de protectie a pielii, previne formarea ridurilor.

Centella asiatica sporeste producerea de colagen, regenereaza, confera fermitate, incetineste imbatranirea pielii.

Muschiul irlandez si aralia manchurica harnesc intensiv, catifeleaza, confera elasticitate. Uleiurile de mur arctic si camelie hidrateaza si inmpoaie pielea, uleiul de schizandra tonifica si confera fermitate.

Uleiurile de cedru siberian, samburi de catina de Altay si pelin arctic hranesc celulele cu vitamine, confera pielii un aspect radiant.

Formula imbogatita cu fitocoplexul “Flora-esters” si β-complexul “Peptiskin” cu efect anti-imbatranire.



98% ingrediente vegetale.

Produs certificat ICEA ECO BIO COSMETICS.

Contine extracte certificate si uleiui presate la rece.

Nu contine:

Parabeni ,Coloranti, Silicon, Alcool, Conservanti sintetici, Uleiuri minerale, parafine

Ingrediente: coco-caprylate/caprate (din ulei de cocos), cetearyl alcohol (din ulei de palmier), titanium dioxide, glycerin ( de origine vegetala), cetearyl glucoside, sodium stearoyl glutamate, olea europaea oil unsaponifiables, meadowfoam estolide extract, xanthan gum, benzyl alcohol (din uleiuri esentiale), benzoic acid (conservant alimentar), sorbic acid (conservant alimentar), organic parfum (din uleiuri esentiale), limonene ( din uleiuri esentiale). 

Cantitate 50ml

Avertisment: proprietatile, indicatiile si modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Naturissimo sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri web de referinta in fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetica si chimie cosmetica, si pe documentatia primita de la producator/furnizor. Cu toate acestea, aceste informatii sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie in niciun fel informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte si pulberi de plante in scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic



PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
119 656 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ulei de argan - cosmetice bio - anticelulitice

CREMA ORGANICA DE NOAPTE 35 - 50 ANI [ATO9] ESTE LISTAT IN: