Inscrie firma »
CHLORELLA PULBERE ECO 125G

CHLORELLA PULBERE ECO 125G

Producator: Obio
 

Prezentare CHLORELLA PULBERE ECO 125G

CHLORELLA PULBERE ECO 125G

CHLORELLA-sub acest nume sunt cunoscute cateva mii de specii si varietati de alge unicelulare, care cresc in apele dulci din sud-estul Asiei si din Australia, fiind printre cele mai vechi organisme care au aparut pe Pamant.

Considerata cea mai... verde fiinta de pe Pamant, ea contine o cantitate uriasa de clorofila, dar si alte principii active, care fac din aceasta alga un medicament extraordinar de puternic, pe care merita sa-l cunoastem si sa-l folosim 

CHLORELLA contine tot grupul de vitamine B(B1,B2,B6,B12) numite si vitaminele energiei,indispensabile in procesele metabolice de descompunere a aminoacizilor si acizilor grasi care confera energie organismului.Daca ai un regim vegetarian ,chlorella poate fi o sursa neasteptata de vitamina B12 care se gaseste cu preponderenta in regnul animal si care poate constitui o problema pentru vegetarieni.

Pe langa vitaminele din grupul B-urilor, chlorella mai contine o multime de alti nutrienti care au transformat-o intr-un superaliment: alte vitamine: C, K, minerale (fier, magneziu), aminoacizi, proteine, clorofila, antioxidanti. Nu este de mirare ca chlorella este consumata de nu mai putin de cinci milioane de oameni zilnic. Chlorella a fost studiata de catre cercetatori mai mult decat oricare alta alga (este considerata a fi chiar mai puternica decat spirulina), descoperindu-se si alte proprietati uimitoare pe care le are.

Proprietati pentru care merita sa o folosim:

-este un excelent detoxifiant pentru corp. Ea eli­mina meta­lele grele din or­ganism, metale grele care sunt respon­sabile de nenumarate boli care afecteaza sis­temul ner­vos, osos ori imunitar. Asa cum o demon­streaza stu­diile de medicina experimentala, inclusiv me­talele ra­dio­active sunt eliminate prin administrare consecventa de chlorella.

Datorita clorofilei pe care o contine, chlorella purifica sangele si permite corpului sa utilizeze oxigenul mai eficient.

-ajuta digestia

Chlorella ajuta la producerea unei flore sanatoase in interiorul sistemului digestiv, promovand dezvoltarea de bacterii sanatoase si distrugandu-le pe cele dauntoare, iar acest lucru este esential pentru a beneficia de o mai buna digestie.

De asemenea, chlorella are si proprietati antiinflamatorii care pot vindeca sistemul digestiv, dar creste si abilitatea organsimului de a absorbi mai multi nutrienti.

-previne aparitia cancerului si lupta cu celulele canceroase

Chlorella inhiba inmul­tirea celulelor maligne si, mai mult, determina moartea din fasa a celulelor care au suferit mutatii, inainte ca ele sa prolifereze si sa produca formatiuni tumorale. Mai ales persoanele expuse la poluare, care consuma frecvent carne si hrana cu aditivi sintetici ori care au antece­dente de cancer in familie, ar trebui sa tina ma­car de doua ori pe an o cura cu Chlorella, din care sa ia cate 2 grame pe zi, vreme de 60 de zile.

Chlorella contine sub­stan­te citostatice naturale, care joaca un rol activ in lup­ta organismului cu cancerul si ajuta la ameliorarea unor simptome cum ar fi:inapetenta,slabiciunea,oboseala frecvent aparute in cazul acestei necrutatoare boli.

-intareste sistemul imunitar

Chlorella creste eficienta vac­cinurilor, scurteaza perioada de vindecare a infec­tiilor gripale, stopeaza sau incetineste evolutia hepati­telor virale, creste eficienta tratamentelor cu antibio­tice fa­cute contra infectiilor urinare sau respiratorii.

-adjuvant in curele de slabire

Doua-trei grame din aceasta alga, luate zilnic, previn deficientele de minerale (mai ales magneziu si fier), combat starile de depresie sau de astenie care pot aparea odata cu reducerea portiei de hrana. Mai mult, studiile japoneze au aratat ca, prin administrarea vre­me de 2-3 luni a acestui remediu, va creste propor­tia de tesut muscular si va fi diminuat tesutul adipos.

ADMINISTRARE

Desi pudra de chlorella este foarte bine tolerata de organism,administrarea se face incepand cu doze mici care se cresc gradat pana la cantitatea dorita in functie de afectiune. Pudra de chlorella se poate amesteca cu apa, sucuri de fructe, in smoothie-uri sau chiar si in faina folosita la diverse aluaturi.

Singura contraindicatie a acestei alge este pentru per­soanele care sunt sub tratament cu anticoagulante (warfarina de exemplu), deoarece Chlorella este foarte bogata in vitamina K, care creste viteza de coagulare a sangelui. 

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
119 656 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ulei de argan - cosmetice bio - anticelulitice

PRODUSE ASEMANATOARE CU CHLORELLA PULBERE ECO 125G

Chlorella pulbere bio  200gChlorella pulbere bio  200g
Chlorella pulbere bio 200g
Chlorella este o alga verde-albastra. Este considerata un super aliment complet. Contine proteina completa (58%), tot ...
RON 64
Regenerant celular bio cu aloe vera (96%), 250mlRegenerant celular bio cu aloe vera (96%), 250ml
Regenerant celular bio cu aloe vera (96%...
Regenerant celular bio cu aloe vera (96%) Bioearth - tratament activ pe baza de gel de aloe vera bio (96%), ingrediente ...
RON 77
Green Detox Mix raw bio 200gGreen Detox Mix raw bio 200g
Green Detox Mix raw bio 200g
Detox mix este un superamestec de pulberi verzi care contin proteina completa, enzime, multivitamine (A, B, C, E, K), ...
RON 54.5
Green Mix raw bio 200gGreen Mix raw bio 200g
Green Mix raw bio 200g
Detox mix este un superamestec de pulberi verzi care contin proteina completa, enzime, multivitamine (A, B, C, E, K), ...
RON 54.5
Pudra de Fucus alga bruna, 50 grPudra de Fucus alga bruna, 50 gr
Pudra de Fucus alga bruna, 50 gr
Algele marine contin din abundenta minerale si oligoelemente, enzime, aminoacizi, o serie de vitamine, mucilagii, ...
RON 9
Pudra de Fucus, 250 grPudra de Fucus, 250 gr
Pudra de Fucus, 250 gr
Algele marine contin din abundenta minerale si oligoelemente, enzime, aminoacizi, o serie de vitamine, mucilagii, ...
RON 30
Masca pentru fata purifianta, pentru stralucire, cu capsuni, morcov si alge de mareMasca pentru fata purifianta, pentru stralucire, cu capsuni, morcov si alge de mare
Masca pentru fata purifianta, pentru str...
Fa-ti singura acasa, cea mai proaspata masca organica! Prima gama de cosmetice organice sub forma de pudra, pe care le ...
RON 18
ORZ VERDE PULBERE ECO 250gORZ VERDE PULBERE ECO 250g
ORZ VERDE PULBERE ECO 250g
ORZ VERDE PULBERE ECO 250g Dragon Star Pulberea din orz verde este rezultatul deshidratarii frunzelor tinere ale ...
RON 32.9
Orz Verde - Pulbere Organica, 125gOrz Verde - Pulbere Organica, 125g
Orz Verde - Pulbere Organica, 125g
Pulbere organica din orz verde 125gPulberea din orz verde este rezultatul deshidratarii frunzelor tinere ale orzului. ...
RON 23

CHLORELLA PULBERE ECO 125G ESTE LISTAT IN: