Inscrie firma »
Balsam special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene" impotriva caderii si a ruperii parului -AO18

Balsam special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene" impotriva caderii si a ruperii parului -AO18

 

Prezentare Balsam special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene" impotriva caderii si a ruperii parului -AO18

Balsam special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, ienupar rosu, mumio si scutellaria baicalensis " impotriva caderii si a ruperii parului Pentru toate tipurile de par

350 ml

Balsam pe baza de Apa de gheata (Meltwater) - apa “moale”, provenita din topire, ce ofera o baza blanda de spalare.

Lasa parul matasos, stralucitor si usor de pieptanat.

Complexul de 17 plante siberiene, ienuparul rosu, mumio si scutellaria baicalensis (radacina de aur de Baikal, specie de skullcap) lupta impotriva caderii parului, confera rezistenta si protectie firelor de par, asigurandu-le o crestere sanatoasa.

Mod de utilizare: Dupa samponare si clatire, aplicati pe toata lungimea parului. Lasati sa actioneze 1-2 minute, clatiti.

Pentru toate tipurile de par.

Nu contine PEG si parabeni.

Ingrediente: Aqua nivalis, Siberian herbals water complex*, cetrimonium chloride, cetearyl alcohol, ceteareth-20, juniperus communis, fruit extract, montan wax (mumie), scutellaria baicalensis root extract, panthenol (vitamina B5), guar gum, citric acid parfum, kathon.

Siberian herbals water complex* (infuzie din 17 plante siberiene): rhododendron dauricum, inula helenium, atragene sibirica, helichrysum arenarium, solidago dahurica, erodium cicutarium, pedicularis uralensis, rubus saxatilis, urtica dioica, saponaria officinalis, chamomilla recutita, silene jenisseensis wild, rhodiola rosea, Artemisia mongolica, scutellaria baicalensis, polygonatum odoratum, lamium album.



Cantitate 350ml.

Avertisment: proprietatile, indicatiile si modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Naturissimo sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri web de referinta in fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetica si chimie cosmetica, si pe documentatia primita de la producator/furnizor. Cu toate acestea, aceste informatii sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie in niciun fel informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte si pulberi de plante in scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.



PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
120 417 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ulei de argan - cosmetice bio - anticelulitice

PRODUSE ASEMANATOARE CU BALSAM SPECIAL PE BAZA DE APA DE GHEATA CU 17 PLANTE SIBERIENE" IMPOTRIVA CADERII SI A RUPERII PARULUI -AO18

Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene " impotriva caderii parului (toate tipurile de par)Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene " impotriva caderii parului (toate tipurile de par)
Sampon special pe baza de apa de gheata ...
Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, ienupar rosu, mumio si scutellaria baicalensis " ...
RON 14.97
Sampon de casa pe baza de apa de gheata, 17 plante siberiene " utilizare frecventa - pentru toate tipurile de par (codAO20)Sampon de casa pe baza de apa de gheata, 17 plante siberiene " utilizare frecventa - pentru toate tipurile de par (codAO20)
Sampon de casa pe baza de apa de gheata,...
Sampon de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara, coaja de ceapa, conuri de hamei si ...
RON 14.97
Sampon pe baza de apa de gheata, 17 plante siberiene " utilizare frecventa - pentru toate tipurile de par (codAO20)Sampon pe baza de apa de gheata, 17 plante siberiene " utilizare frecventa - pentru toate tipurile de par (codAO20)
Sampon pe baza de apa de gheata, 17 plan...
Sampon de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara, coaja de ceapa, conuri de hamei si ...
RON 18
NATURA SIBERICA Sampon VOLUM SI HIDRATARE pentru par uscat, 400 mlNATURA SIBERICA Sampon VOLUM SI HIDRATARE pentru par uscat, 400 ml
NATURA SIBERICA Sampon VOLUM SI HIDRATAR...
NATURA SIBERICA Sampon par VOLUM SI HIDRATARE pentru par uscat, 400 ml + Balsam din aceeasi gama Gratis Pinul pitic ...
RON 72
Balsam de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara A016Balsam de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara A016
Balsam de casa pe baza de apa de gheata ...
Balsam de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara, coaja de ceapa, conuri de hamei si ...
RON 14.97
Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene - impotriva matretii [AO23]Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene - impotriva matretii [AO23]
Sampon special pe baza de apa de gheata ...
Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, limba cainelui, fructe de vuitoare si gudron de ...
RON 14.97
Sampon dens pe baza de apa de gheata,17 plante siberiene-consolideaza si stimuleaza cresterea parului (cod AO19)Sampon dens pe baza de apa de gheata,17 plante siberiene-consolideaza si stimuleaza cresterea parului (cod AO19)
Sampon dens pe baza de apa de gheata,17 ...
Sampon dens pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, miere alba, ulei de brusture si rasina de pin - ...
RON 14.97
Sampon organic Volum si Ingrijire pentru toate tipurile de par (NSP4)Sampon organic Volum si Ingrijire pentru toate tipurile de par (NSP4)
Sampon organic Volum si Ingrijire pentru...
Certificat ICEA ECO BIO COSMETICS. Nu contine parabeni, SLS, PEG, SLES, uleiuri minerale, silicon, ingrediente animale. ...
RON 35
NATURA SIBERICA Unt de corp siberian anticelulitic Anti-AgeNATURA SIBERICA Unt de corp siberian anticelulitic Anti-Age
NATURA SIBERICA Unt de corp siberian ant...
NATURA SIBERICA Unt de corp siberian anticelulitic Anti-Age Untul este creat pe baza de ceara de albine pura si a opt ...
RON 24

BALSAM SPECIAL PE BAZA DE APA DE GHEATA CU 17 PLANTE SIBERIENE" IMPOTRIVA CADERII SI A RUPERII PARULUI -AO18 ESTE LISTAT IN: