Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Societatea Ruk System Construct va ofera servicii de calitate in vanzarea si montarea sistemelor de acoperisuri, renovari acoperisuri, mansardari, sarpante lemn. RUK SYSTEM CONSTRUCT este unic distrubuitor al sistemelor de invelitori metalice din otel Ruukki in Dambovita. Acoperisurile Ruukki sunt o dovada clara a calitatii finlandeze. Adecvate pentru proiecte de renovare si la realizarea de constructii noi, gama noastra extinsa de profile din tabla pentru acoperis asigura solutii estetice, durabile si usor de intretinut

Casa dumneavoastra este foarte pretioasa - de aceea trebuie sa aveti un acoperis pe masura. Acoperisurile Ruukki din tabla de otel va protejeaza casa, indiferent de circumstante.

Fabricate din otel de inalta calitate, acestea sunt placute din punct de vedere estetic si foarte elegante. Si, cel mai important, acoperisurile Ruukki va fac casa mult mai valoroasa.

Va invitam sa aruncati o privire la cateva dintre proiectele noastre aici, pe site-ul nostru.

Birourile noastre sunt localizate pe Strada Aleea Sinaia, Nr. 6-8 in Targoviste - Dambovita. Daca doriti o oferta de pret va rugam sa accesati pagina de contact.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
780 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tigla metalica - ruukki - acoperis invelitoare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC RUK SYSTEM CONSTRUCT SRL

Monterrey BasicMonterrey Basic
Monterrey basic
Fie ca se vorbeste despre proiectele de renovare sau despre constructiile noi, acoperisul din tigla metalica Monterrey ...
RON 24.00
SC RUK SYSTEM CONSTRUCT SRL ESTE INSCRISA IN