Inscrie firma »

Cabinet Avocatura Botnar Gabriela

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Cabinet Avocatura Botnar Gabriela

Activitatea noastra se desfasoara in special in domeniul civil si comercial, iar principiul care ne-a calauzit activitatea de-a lungul timpului a fost acordarea unor servicii juridice de calitate, cu operativitate maxima. Aceasta ne-a atras respectul si aprecierea clientilor nostri, printre care am fi onorati sa va numarati si dvs. In acest sens va oferim garantia unei reprezentari profesioniste si autorizate, in relatiile cu partenerii de afaceri, precum si in fata instantelor de judecata si a institutiilor abilitate sa arbitreze litigii comerciale de orice fel.
Specializari :

DREPT COMERCIAL -consultanta juridica pentru societati comerciale - personae juridice si fizice in orice probleme legate de constituirea societatilor comerciale (redactarea actelor constitutive si efectuarea tuturor demersurilor necesare pentru inmatricularea firmei si obtinerea avizelor de functionare, modificari in organizarea si functionarea acestora; -asistenta in pregatirea si desfasurarea Adunarii Generale a Asociatilor/Actionarilor, ori a altor organe de conducere, precum si in cesiunea partilor sociale sau actiunilor, inclusiv de la diverse autoritati de stat in cadrul procedurilor de privatizare; -reprezentare si asistenta juridica la reorganizarea societatilor comerciale, precum si in procedurile de lichidare judiciara si faliment; -consultanta juridica pentru efectuarea investitiilor directe si de portofoliu: oferte publice de vinzare-cumparare, oferte de preluare, plasament privat, cereri de inscriere la cota bursei, raporturile unitatilor de valori mobiliare cu organele administratiei, fonduri deschise de investitii si fonduri de capital de risc; -redactare contracte comerciale si asistenta juridica la negocierea contractelor; -consultanta, asistenta juridica si reprezentare in litigii comerciale si proceduri arbitrale.

DREPT FINANCIAR-FISCAL SI DREPT BANCAR -consultanta taxe si impozite; -consultanta zone defavorizate si zone libere; -asistenta in indeplinirea procedurilor legale de contestare a actelor de control si de impunere; -consultanta si asistenta juridica in domeniul financiar bancar si al asigurarilor, consultanta legislativa la zi, asistenta in fata organelor de control, Directii de Vama, G F, etc.


DREPT CIVIL -redactarea de contracte civile si asistenta juridica la incheierea lor; conferirea de data certa cu atestarea continutului actului si a identitatii partilor prin inscrierea in registrul de acte juridice atestate; -asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata in orice fel de litigii privitoare la drepturi si obligatii nascute dintr-un raport juridic civil; -reprezentare si asistare in vederea executarii silite a hotaririlor judecatoresti definitive si irevocabile, precum si a altor titluri executorii. -Asistenta la negocierea si redactarea de contracte; - Asistenta in rezolvarea problemelor legate de dobandirea si exercitarea dreptului de proprietate sau de folosinta a imobilelor; reprezentare si asistenta juridica pentru intabulari, rectificari si notari in cartea funciara; consultanta juridica privind dreptul de proprietate (uz, uzufruct, abitatie, servitute, superficie); iesirea din indiviziune, partaje, succesiuni. - asistenta si reprezentare in litigii imobiliare (revendicari, exproprieri, evacuari, recuperare investitii imobiliare, granituiri, desfiintare lucrari, executare de contracte de proiectare si de constructii); operatiuni de intabulare a drepturilor reale si alte operatiuni de carte funciara; - activitati de recuperare imobiliara pe cale administrativa; - orice alte activitati de consultanta juridica in materie imobiliara.

DREPTUL MUNCII: consultanta in problemele juridice din acest domeniu, redactarea contractului de munca, a regulamentului de ordine interioara, fisei postului, decizii de desfacere a contractelor de munca, decizii de imputare, relatii cu Camera de Munca. etc.

DREPTUL PROPRIETATII INTELECTUALE: proprietate industriala, drepturi de autor, marci si modele industriale.

DREPTUL TRANSPORTURILOR consultanta, litigii, negocieri, redactari de contracte, contestatii,etc..

DREPTUL ASIGURARILOR - consultanta, litigii, negocieri , etc.
DREPT PENAL- consultanta, reprezentarea in fata organelor de cerectare penala, litigii


ONORARII
Onorariul se stabileste prin contractul de asistenta juridica pentru fiecare serviciu profesional in parte, pornindu-se de la onorariile minimale stabilite de Consiliul Uniunii Avocatilor din Romania. Onorariul avocatial se stabileste prin negociere pentru fiecare cauza in parte, in functie de complexitatea acesteia, cerintele clientului si posibilitatile sale materiale. Onorariul poate fi negociat pentru toate fazele procesuale sau doar pentru o anumita instanta, ori pe baza de tarif orar. Societatile comerciale pot face plata in cont, facturindu-se serviciile avocatiale prestate. Prin contract se stabilesc si esalonarile la plata onorariului, convenite prin negociere cu fiecare client in parte. Cheltuielile aferente activitatii prestate de avocat (taxe judiciare de timbru, onorariu expert sau executor judecatoresc, cheltuieli de transport, cazare si masa in cazul deplasarii in afara localitatii) vor fi suportate de client, separat de plata onorariului avocatial. Cheltuielile mentionate se vor achita in avans, urmind ca avocatul sa prezinte actele justificative pentru acestea pe baza de centralizator de date.

Cazuri:
Activitatea noastra se desfasoara in special in domeniul comercial si civil, iar principiul care ne-a calauzit activitatea de-a lungul timpului a fost acordarea unor servicii juridice de calitate, cu operativitate maxima. Aceasta ne-a atras respectul si aprecierea clientilor nostri, printre care am fi onorati sa va numarati si dvs. In acest sens va oferim garantia unei reprezentari profesioniste si autorizate, in relatiile cu partenerii de afaceri, precum si in fata instantelor de judecata si a institutiilor abilitate sa arbitreze litigii comerciale de orice fel.

Clienti: Clientii nostri sunt persoane fizice si juridice romane si straine. Totodata serviciile noastre sunt in mod special cautate de catre societatile cu capital strain, in relatiile cu acestea fiind utile specializarile fiecarui membru al socetatii noastr, respectiv redactari si negocieri de contracte, urmarirea si desfasurarea executarii contratelor, recuperari de debite, executari silite.


Modalitatea de colaborare:

Asistenta permanenta la sediul societatilor sau la sediul cabinetului Alegerea apartine clientului.

Servicii profesionale de consultanta si asistenta in intocmirea actelor, informare legislative, participari la negocieri ( AVOCATI CONSULTANTI )

Sustinere de procese in fata instantelor ( AVOCATI PLEDANTI ) etc.

Colaboratori
-Traducatori autorizati de Ministerul Justitiei pentru traduceri in/din toate limbile europene precum si araba, israeliana, letona, japoneza.
- Birou notarial pentru autentificari si legalizari de acte, contracte.
- Executorilor Judecatoresti din Bucuresti si provincie
- Experti tehnici in domeniile mobiliar, imobiliar ( terenuri si constructii - cadastru ) .
- Firma de recrutare, selectie si plasare forta de munca
PREZENTARE Cabinet Avocatura Botnar Gabriela
LIGHT
MEMBER
Cabinet Avocatura Botnar Gabriela
11 349 accesari
Persoana de contact: Botnar Gabriela
Adresa postala: Bdul unirii nr 27, bl.15, ap.58, sector 4
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0213365516
Fax: 0213365516
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta juridica

ULTIMELE PRODUSE ALE CABINET AVOCATURA BOTNAR GABRIELA

Consultanta JuridicaConsultanta Juridica
Consultanta juridica
Cabinet de avocatura isi ofera serviciile de reprezentare, asistenta si consultanta juridica in domeniile :civil si ...
CABINET AVOCATURA BOTNAR GABRIELA ESTE INSCRISA IN