Inscrie firma »
Dormitor Dany MDF

Dormitor Dany MDF

Producator: Marcel Prod
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Dormitor Dany MDF

Dormitor Dany MDF prin design-ul lui unic va oferta o calitate superioara. Transportul este gratuit pentru Bucuresti si Ilfov pana in fata imobilului si nu include montajul. La nivel national prin curier contra cost .

Dormitorul nu este doar camera in care ne petrecem o treime din viata; este mult mai mult decat atat, este un refugiu, este locul pe care il percepem cel mai mult ca fiind \"acasa\", este un spatiu intim, in care ne intalnim cel mai frecvent cu noi insine. De aceea grija aratata detaliilor si lucrurilor cu care ne inconjuram in dormitor este absolut fireasca.

Noi abordam o diversitate sortimentala de mobila, avand posibilitatea de a executa serie mica, medie si mare dar si comenzi unicat adaptate cerintelor estetice, functionale si dimensionale ale clientului. Pentru executia mobilierului se folosesc in principal PAL-urile melaminate existente pe piata romaneasca si din strainatate intr-o gama variata de culori, MDF infoliat, acril, cant ABS, folie 3D, mobilier vopsit, sticla in diferite culori si cu diverse tipuri de prelucrari.

Toate finisajele sunt realizate cu ajutorul utilajelor performante si a personalului calificat, rezultand un mobilier modern si de calitate,avand toate atributele necesare pentru un ambient placut,cu durata de exploatare marita.

Mobila de dormitor Dany MDF este alcatuita din corpuri modulare realizate din MDF, canturi ABS, accesorii pentru mobila import . Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

Dimensiuni:

Dulap Lungime 160 cm Latime 50 cm Inaltime 200 cm

Pat Lungime 160 cm Latime 200 cm Inaltime 32 cm

Comoda Lungime 80 cm Latime 44 cm Inaltime 85 cm

Noptiera Lungime 40 cm Latime 37 cm Inaltime 50 cm

Toaleta Lungime 105 cm Latime 37 cm Inaltime 85 cm

Dormitorul este disponibil si pe componente. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
9 283 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: saltele ortopedice - saltele pat - saltele