Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Compania SACE HD CONSTRUCT SRL a fost infiintata in anul 2011 de un grup de oameni tineri si entuziasti, avand ca obiect de activitate lucrarile specializate de constructii, constructii de cladiri si lucrari de geniu, constructii pentru proiecte ingineresti etc., fiind construita in jurul unei echipe de oameni cu experienta in domeniu. Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personalul de inalta calificare precum si antreprenori de specialitate, avand experienta unor lucrari cu caracter special.
Angajatii societatii in numar de peste 20, sunt calificati in urmatoarele meserii: ingineri constructori, ingineri topografi, diriginte de santier, constructori instalatori, sudori etc.
Executia lucrarilor se realizeaza pe baza unor grafice bine stabilite cu termene intermediare si se armonizeaza cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare, fiind respectate normele impuse de lege, in vederea constructiilor. De asemenea societatea este interesata in mod direct de calitatea serviciilor oferite, de respectarea angajamentelor asumate prin contracte, de timpul de executie al lucrarilor astfel incat cerintele beneficiarului sa fie indeplinite.
Atat proiectarea cat si executia se adapteaza in permanata cerintelor pietei si nivelului tehnic, care se afla intr-o continua ascensiune a tehnologiilor avansate a materialelor de constructii folosite in lucrarile pe care le executam. Dotari bune si specilaisti cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea acestora, calitatea serviciilor prestate au contribuitla bunul renume al societatii. Printre firmele cu care am avut o colaborare fructuoasa de-a lungul anilor se numara TTL CONSTRUCT SRL, EUROALFA CONSTRUCT SRL, MENATWORK PREFABRICATE EST SRL.

In portofoliul companiei sunt nenumarate lucrari de amenajare, reabilitare interioara/exterioara din care amintim lucrarile efectuate sediilor GROUPAMA pe care compania le-a executat, lucrari de anvelopare termica a blocurilor, cat si lucrari de constructie realizate in colaborare/parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti pentru care a realizat constructia caminului studentesc din zona Timpuri Noi/Bulevardul Sincai, precum si construirea unui bloc de locuinte de 10 etaje tot pe Bulevardul Sincai, Bucuresti. Societatea a construit in perioada 2008-2010 un complex rezidential de 10 vile in imediata apropiere a Bucurestiului, care au fost date spre vanzare si au avut un succes surprinzator. In prezent societatea are un contract in derulare, tot in parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti pentru care construieste o anexa a Universitatii, de 6 etaje, care va servi drept cladire de laboratoare si sali de curs.

Societatea are ca misiune furnizarea unui pachet complet de produse si servicii, in functie de nevoile clientilor sai, tinand seama de oportunitatlie pe care le ofera piata intr-un anumit moment.
Dupa 9 ani de existenta pe piata din Romania, am reusit sa ne facem cunoscuti prin seriozitate, lucrarile de o calitate superioara oferind avantajul unui raport calitate/pret care sa convina contextului financiar functie de perioada de referinta. Intotdeauna am colaborat excelent cu firmele partenere, reusind intotdeauna sa oferim cele mai bune servicii, uneori facandu-ne recunoscuti chiar ca integratori de solutii in relatia cu clientii nostri, obtinand cele mai bune rezultate.

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor oferite, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima.
Pentru viitor compania are in vedere imbunatatirea portofoliului de lucrari, obiectivul principal fiind accesul la licitatiile publice organizate. Societatea SACE HD CONSTRUCT este prezenta in cadrul proiectelor de amploare la care contribuie prin experienta tehnica a specialistilor sai, la coordonarea eficienta a lucrarilor de geniu si incadrarea in termenele limita.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
137 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Case

ULTIMELE PRODUSE ALE SACE HD CONSTRUCT SRL

Oferta firmei Sace HD Construct SRL nu contine nici un produs sau serviciu