Inscrie firma »
S************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Street Survival - aparare impotriva mai multor agresori

Street Survival - aparare impotriva mai multor agresori

Tip produs: krav-maga | autoaparare
 

Prezentare Street Survival - aparare impotriva mai multor agresori

Vã este fricã sã fiți lovit? Nu puteți lovi pe cineva? Vã panicați când sunteți amenințați? Vã simțiți slab și neputincios? Vã pierdeți când simțiți durerea? Nu vã faceți griji - aproape toate persoanele sunt la fel ca dvs. Prin acest curs vã ajutãm sã vã eliberați de toate aceste blocaje!

Cursul se deruleazã în 3 weekend-uri, cu câte un interval de 4 sãptãmâni între ele:
25-26 aprilie - Apãrarea loviturilor cu pumnul și a atacurilor cu bastoane.
23-24 mai - Apãrarea loviturilor cu piciorul și a atacurilor cu cuțite.
20-21 iunie - Apãrarea împotriva mai multor agresori, înarmați cu arme albe.

DESCRIERE: Vã oferim 42 ore de pregãtire intensivã în cea mai eficientã tehnicã de autoapãrare: Krav-Maga. Pe parcursul celor 3 module de câte 2 zile veþi învãþa sã vã apãraþi eficient de mai mulþi agresori, care vã atacã cu pumni, picioare, bastone, cuþite sau alte arme albe. Veți învãța și veți aplica imediat doar tehnici eficiente și cu aplicabilitate directã în confruntãri de stradã.

Prin simulãri foarte apropiate de realitate și mult contact: vã veți atinge limitele fizice, vã veți depãși frica de a fi lovit, veți trece peste blocajul de a lovi agresorul, veți învãța sã vã pãstrați calmul în condiții de stres etc. Este un curs foarte solicitant, pentru cei cu adevãrat determinați sã își înfrunte și sã își depãșeascã limitãrile fizice, mentale și emoționale! Este o ocazie perfectã pentru a vã testa rezistența și a vã dovedi cã sunteți capabil(ã) sã înfrunți orice provocãri.

Puterea adevãratã nu este a mușchilor ci a minții. Indiferent care este nivelul dvs. actual, prin participarea la acest curs vã veți îmbunãtãți foarte mult cunoștințele de autoapãrare și capacitatea de a supraviețui oricãrui conflict fizic. Devenind mai puternici, veți aborda mai ușor și mai eficient toate provocãrile din viața dvs. personalã și profesionalã.

LOCAȚIA: Cluj-Napoca. Locația exactã vã va fi comunicatã dupã confirmarea înscrierii.

INSTRUCTOR: László PETHÕ, prima centurã neagrã în Krav-Maga din România, cu peste 12 ani de învãtare și practicã în Krav-Maga, fondatorul școlii KRAV-MAGA Stability in Motion.

PARTICIPARE: Pot participa persoane majore, de ambele sexe. NU este necesar sã fi practicat anterior sport, Krav-Maga sau alte arte marþiale. Solicitarea va fi ridicatã, astfel încât trebuie sã fiți pregãtiți sã vã atingeți limitele fizice, psihice și emoționale. Numãrul de participanți este limitat la 12. Astfel, instructorul va putea evalua și lucra eficient cu fiecare cursant în parte.
Nu conteazã dacã sunteți fatã sau bãiat, mic și slab, mare și plin sau solid și musculos - importantã este doar atitudinea dvs. Trebuie doar sã doriți sã vã înfruntați fricile, sã aveți încredere în instructor și sã fiți dispuși sã nu renunțați atât timp cât mai aveți energie în voi.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
734 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: autoaparare - krav-maga - sport

PRODUSE ASEMANATOARE CU STREET SURVIVAL - APARARE IMPOTRIVA MAI MULTOR AGRESORI

Dictionarul SIGNDictionarul SIGN
Dictionarul SIGN
Va oferim cel mai performant dictionar electronic existent, care include 7 limbi straine: romana-ENGLEZa-romana : ...
RON 60

STREET SURVIVAL - APARARE IMPOTRIVA MAI MULTOR AGRESORI ESTE LISTAT IN: