Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

Ii invatam pe oamenii obisnuiti (barbati si femei, adulti si copii) sa se apere eficient si sa devina mai puternici, indiferent de conditia lor fizica sau de timpul disponibil pentru antrenamente. Imbinand pregatirea fizica cu dezvoltarea personalitatii, facilitam schimbari pozitive de atitudine utile pentru tot restul vietii.

1) Participarea la cursurile de Krav-Maga va va dezvolta complet, fizic si emotional. Veti invata si veti repeta gradual toate tehnicile de autoaparare din Krav-Maga, pentru a putea supravietui oricarei agresiuni fizice. Veti castiga incredere in sine, realizand ca exista modalitati realiste de a face fata mai multor agresori, mai mari si mai puternici. Va veti dezvolta forta, mobilitatea, viteza de reactie si coordonarea. Va veti cunoaste mai bine corpul. Veti avea mai multa energie; o atitudine, o dispozitie si o stare de sanatate mai buna. Cursurile va relaxeaza si va ofera energie dupa o zi lunga de studiu sau munca. Nu va limitati doar la a face sport: dezvoltati-va si personalitatea!

2) Inchiriem pentru cursuri de arte martiale si sportive, dans, seminarii, petreceri etc. un spatiu amplasat pe doua nivele.
La parter se gasesc o sala de asteptare de 55mp (cu mese, scaune si bar), un vestiar de 19mp si unul de 14mp (cu banci, agatatori pentru haine si rafturi), grup social cu doua WC-uri. La subsol se afla o sala open-space cu 93mp de saltele puzzle de 2,5cm grosime plus un spatiu de 20mp. Pe jos este parchet, deci se pot desfasura si activitati care nu necesita saltele.
Spatiul este amenajat pentru cursuri de arte martiale, insa se pot organiza inclusiv seminarii la parter.
Spatiul se inchiriaza cu ora, in intervalele in care nu se desfasoara alte activitati. Pretul se negociaza in functie de numarul de ore solicitate si de periodicitate.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
742 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: autoaparare - krav-maga - sport

ULTIMELE PRODUSE ALE SC STABILITY IN MOTION SRL

Dictionarul SIGNDictionarul SIGN
Dictionarul sign
Va oferim cel mai performant dictionar electronic existent, care include 7 limbi straine: romana-ENGLEZa-romana : ...
RON 60.00
Street Survival - aparare impotriva mai multor agresoriStreet Survival - aparare impotriva mai multor agresori
Street survival - aparare impotriva mai multor agr...
Va este frica sa fiti lovit? Nu puteti lovi pe cineva? Va panicati cand sunteti amenintati? Va simtiti slab si ...
RON 900.00
SC STABILITY IN MOTION SRL ESTE INSCRISA IN