Inscrie firma »
 

Prezentare E***********

Grupul de firme Eurozone a luat fiinta in urma cu 10 ani find rodul colaborarii unui colectiv de specialisti in domeniu , atat la nivel superior cat si in subramurile sectiilor de profil cu experiente individuale de pana la 20 ani .

Majoritatea acestora provin din zona de activitate a productiei de material dendrofloricol , doborat arbori , precum si amenajarea si intretinerea domeniului public avand un portofoliu de lucrari executate de ordinul miilor pe intreg cuprinsul regiunii transilvane cu precadere in judetul Cluj , orasul Cluj - Napoca fiind cel cu ponderea predominanta.

O buna parte din lucrarile efectuate de catre noi si avut si au in continuare si continuare ca si beneficiari , asociatiile de locatari si proprietari , la care am efectuat numeroase refaceri de zone verzi in urma lucrarilor efectuate de companii publice furnizoare ale diverselor utilitati , dar si o gama larga de proiecte realizate in noi complexe rezidentiale , gradini si livezi individuale , peluze , terenuri de sport , institutii publice , composesorate , pasuni si pajisti private .

Utilajele folosite in procesul de productie cat si cele din sectorul de intretinere si doborat sunt marci consacrate de ultima generatie , mentionand doar cateva si anume Husqvarna , Briggs & Straton , Gardena , etc. . De asemenea consumabilele precum si materialul dendrofloricol , folosite , sunt dintre cele mai renumite , noi considerand ca o lucrare reusita este influentata in mare parte de utilizarea unor produse de calitate.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, compania noastra va pune la dispozitie o echipa profesionista, tanara si dinamica pentru orice informatii despre serviciile si produsele noastre. Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea , consecventa si nu in ultimul rand preturile accesibile sunt cateva din criteriile care au determinat clientii nostrii sa ne ramana fideli pe parcursul anilor.
PREZENTARE E***********
MEMBRU
GRATUIT
E***********
862 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: gazon - gradina - cosit

ULTIMELE PRODUSE ALE EUROZONE SRL

Curatenie profesionalaCuratenie profesionala
Curatenie profesionala
Ati obosit sa faceti curatenie acasa sau la birou ? Ori v-ati saturat sa vedeti ca actualul operator de curatenie nu ...
RON 390.00
Gazon seminteGazon seminte
Gazon seminte
Seminte gazon calitate de lux ambalat sau vrac, import Olanda , diverse tipuri : sport, parc, soare, umbra, joaca, golf, ...
RON 19.00