Inscrie firma »
F************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
CIUPERCA TIBETANA 250 CPS -pret 200 lei

CIUPERCA TIBETANA 250 CPS -pret 200 lei

 

Prezentare CIUPERCA TIBETANA 250 CPS -pret 200 lei

Ciuperca Tibetana BionaturaPlant contine un extract de inalta puritate din Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis), imbunatatin sinergic  cu �Sofranul de India (Curcuma longa). Aceasta combinatie este una din cele mai eficiente d.p.d.v.r. antitumoral, necesar mai ales in cazul tratamentului chimioterapeutc sau radioterapiei, creste capacitatea de oxigenare a organismului, avand un spectru mai larg de actiune. Ciuperca tibetana este eficienta si in afectiuni ale �ficatului (hepatita, ciroza), in cele respiratorii (infectii, astm), fiind deopotriva imunostimulator si imunomodulator (fiind asadar recomandata si in sensibilitate la infectii, dar si in afectiuni auto-imune).

Compozitie: Ciuperca-tibetana (Cordyceps sinensis) extract uscat 4:1 - 205 mg; Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.) rizom, pulbere - 195 mg. Capsula tare de gelatina " 100mg.

Actiuni: Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; contribuie la mentinerea in limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange; contribuie la buna gestionare a stresului organic produs de poluanti chimici si diversele tipuri de radiatii; sustine buna functionare a articulatiilor si sanatatea sistemului osos; sustine buna functionare a ficatului si a rinichilor.

Mod de administrare: Cate 2-4 capsule pe zi, pe stomacul gol, cu minimum 15 minute inainte de masa. La recomandarea medicului, doza poate creste pana la 6 capsule pe zi sau mai mult.

Indicatii

Boala canceroasa Hepatita virala, alcoolica Adjuvant in ciroza Infectii respiratorii recidivante, bronsita cronica, pneumodine, TBC Astm bronsic Iradiere terapeutica sau accidentala Chimioterapie Adjuvant in chisturi renale Litiaza renala Boala coronariana (ischemie cardiaca), ateroscleroza Intoxicatii medicamentoase Imbatranirea prematura Tulburari de potenta

Ciuperca tibetana si cancerul

In biologie s-a constatat un fapt extrem de interesant: plantele parazite sunt mari specialiste in a secreta substante menite sa distruga tumorile maligne, care in ultima instanta sunt tot un fel de... paraziti, extrem de periculosi. Astfel, plante cum ar fi vascul sau tortelul, care paraziteaza plantele, sunt printre cele mai puternice antitumorale din flora europeana. Ei bine, ciuperca tibetana, specialista in parazitarea animalelor, se pare ca stie mai bine ca oricine cum sa lupte eficient cu o tumoare invadatoare.

Forme de cancer in care s-a demonstrat efectul pozitiv al ciupercii tibetane sunt: cancerul de colon si rect, cancerul san, cancerul la plamani, cancerul de piele, cancerul de prostata, cancerul hepatic, cancerul de col uterin, limfomul malign, cancerul bucal, cancerul gastric, leucemia etc.

Ciuperca tibetana si imunitatea

Nenumarate cercetari stiintifice arata faptul ca o cura de cateva saptamani cu extract de ciuperca tibetana ajuta la imbunatatirea rapida a capacitatii de aparare a organismului. Se administreaza cate 800 de grame de extract, zilnic, pe stomacul gol, vreme de patru saptamani. Astfel creste capacitatea de aparare in fata virozelor respiratorii, creste eficienta tratamentelor cu antibiotice folosite in tratarea pneumoniilor, tuberculozei si a infectiilor urinare. Nu in ultimul rand, cu ajutorul ciupercii tibetane sunt combatute efectele de scaderea a imunitatii care apar la anumite medicamente de sinteza, cum ar fi: cortizonul si derivatii sai, antiinflamatoarele nesteroidiene (ibuprofen, ketoprofen etc.), citostaticele, unele antibiotice.

Uimitor este ca un imunostimulent atat de puternic cum este ciuperca tibetana nu este deloc contraindicat in bolile auto-imune sau alergice, ci din contra. Efectele imunomodulatoare ale acestui remediu sunt atat de bune, incat in spitalele din China este folosit pentru a ajuta organismul pacientilor sa primeasca mai bine transplantul de rinichi.

Ciuperca tibetana, ficatul si hepatita

Un grup de 83 de copii, cu varste intre 2 si 15 ani, infectati cu hepatita B a fost tratat cu extract de ciuperca tibetana vreme de trei luni. La sfarsitul curei, rezultatele au fost uimitoare: 33 dintre ei nu mai prezentau in sange antigenul specific acestui virus, iar 50 dintre ei, desi aveau virusul prezent, nu au prezentat nici un simptom al hepatitei, nici chiar la un an de la incheierea tratamentului.
In cazul hepatitei C, rezultatele sunt mai putin spectaculoase, dar " conform cercetatorile de la Univeristatea din Michigan " ciuperca tibetana este prin foarte putinele remedii care impiedica fibrozarea ficatului si evolutia spre ciroza, sustinand tot o data functiile acestuia.
La pacientii cu ciroza, efectele au fost verificat intr-un studiu de mici dimensiuni, cu 22 de participanti. Dupa 3 luni de administrare, la 16 dintre ei nu mai apareau simptomele clinice ale cirozei, iar analizele imagistice au confirmat si ele acest lucru. La alti 5 pacienti cu ciroza, au aparut ameliorari, doar la unul singur neaparand nici un fel de imbunatatire. Chiar si in cazurile de cancer hepatic, ciuperca tibetana este un ajutor de nadejde, avand efect antitumorale si imunostimulente puternice, imbunatatind starea generala a pacientilor.

Precautii: Nu se cunosc.

Contraindicatii: Nu se cunosc.

Prezentare:  flacon cu 250 capsule

PREZENTARE F**************************
MEMBRU
GRATUIT
F**************************
24 818 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: remedii bio - produse medicinale - tratamente naturale

PRODUSE ASEMANATOARE CU CIUPERCA TIBETANA 250 CPS -PRET 200 LEI

Ciuperca Tibetana cu Turmeric Indian (sofran indian)Ciuperca Tibetana cu Turmeric Indian (sofran indian)
Ciuperca Tibetana cu Turmeric Indian (so...
Ciuperca tibetana cu turmeric indian s-a dovedit a fi un remediu natural complex fiind folosit cu precadere in afectiuni ...
RON 170
Telom-RTelom-R
Telom-R
Descriere:    Telomerii sunt o regiune de ADN situata la capatul fiecarui cromozom, avand rolul de a proteja ...
RON 85
Graviola Suc/piure 500 mlGraviola Suc/piure 500 ml
Graviola Suc/piure 500 ml
3+1 GRATIS Graviola este o planta ce creste in America de Sud, Brazilia, Asia, si s-a dovedit a fi eficienta in ...
RON 135
Graviola Suc / Piure 3 + 1 GRATISGraviola Suc / Piure 3 + 1 GRATIS
Graviola Suc / Piure 3 + 1 GRATIS
PROMOTIE Graviola Martera 3+1 GRATIS Tratament pentru 15 zile. Graviola este o planta ce creste in America de Sud, ...
RON 405
TRIONCOLINAT" 180 CPSTRIONCOLINAT" 180 CPS
TRIONCOLINAT" 180 CPS
Produs folosit in prevenirea si tratarea cancerului, totodata avand efect de antioxidant. Indicat in afectiuni precum: ...
RON 250
Pure Gold CordycepsPure Gold Cordyceps
Pure Gold Cordyceps
Descriere    Produsele Pure Gold sunt revolutionare si unice in Romania, vandute in peste 20,000 de exemplare atat ...
RON 269
GraviolaGraviola
Graviola
Graviola Plus este un citostatic natural in cancerul mamar, prostatic, carcinom pancreatic si pulmonar. In plus, inhiba ...
RON 184
Graviola Suc/piure 500 mlGraviola Suc/piure 500 ml
Graviola Suc/piure 500 ml
Graviola este o planta ce creste in America de Sud, Brazilia, Asia, si s-a dovedit a fi eficienta in tratamentul ...
RON 135
Blue Coffee " Cafea naturala 100% cu Ganoderma & KombucellBlue Coffee " Cafea naturala 100% cu Ganoderma & Kombucell
Blue Coffee " Cafea naturala 100% cu Gan...
Cafeua naturala 100% Are o aroma bogata si un gust foarte rafinat. Cafea naturala 100 % prajita si macinata din soiuri ...
RON 60

CIUPERCA TIBETANA 250 CPS -PRET 200 LEI ESTE LISTAT IN: