Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

KRONLIFT este o companie internationala specializata in intretinerea si modernizarea ascensoarelor de persoane. Parcul de ascensoare din Romania se detaseaza de restul majoritatii parcurilor de lifturi din Europa din cauza uzurii si a intretinerii precare. Deoarece nu au fost facute modernizari a aparut un decalaj tehnologic care a dus la perpetuarea unui sistem energofag si lipsit de accente ecologice in care sunt utilizate ascensoarele.


Cresterea noastra ca grup de companii specializate in domeniul ascensoarelor si a produselor conexe s-a produs in ultimii 20 de ani intr-un mod natural, prin prisma nevoii tot mai mari a beneficiarilor de a avea un partener de incredere, care sa se ocupe atat de partea de intretinere, cat si de securitatea in exploatare. Am inceput prin a importa piese de schimb pentru ascensoare, apoi am progresat prin a importa si monta lifturi de la diferite companii de prestigiu, castigand astfel o vasta experienta in domeniu. Punctul culminant pentru organizatia noastra a fost integrarea producerii de componente pentru ascensoare, care ne-a desavarsit ca profesionisti. Aspectele cele mai importante pentru noi sunt calitatea lifturilor si a componentelor, calitatea montajului precum si intretinerea responsabila a ascensoarelor. Dezvoltarea noastra ca organizatie a dus inerent la specializare si la formarea unei echipe care cuprinde cei mai buni profesionisti in domeniu. La fel ca celelalte companii europene din grup am implementat un sistem integrat de management al calitatii care ne-a caracterizat in ultimii zeci de ani, bazat pe autorizarile ISCIR si pe sistemele de management al calitatii si asigurarea totala a calitatii, in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 si respectiv Directiva Europeana 95/16/CE Anexa XIII.


Seriozitatea si aplecarea spre partenerii de afaceri si beneficiari au fost, probabil, cele mai importante atuuri pe care le-am avut in toti acesti ani. Astfel, de-a lungul timpului, am colaborat cu partenerii din Europa care au fost extrem de multumiti, ca dovada faptul ca nu o data echipele romanesti au montat lifturi in diverse tari din UE, iar schimburile de experienta in domeniul intretinerii de ascensoare au adus un plus de valoare calitatii serviciilor noastre.

In Romania, suntem foarte mandri de faptul ca firme de renume ne-au ales ca furnizor de servicii pentru necesitatile lor. Astfel, am putea aminti cateva din proiectele in care suntem implicati cu succes si care sunt relevante prin importanta companiilor implicate : Reprezentanta Comerciala a Federatiei Ruse, Castel Film, Titan SA , Athenaueum Construct, Sediul al Inspectoratului de Stat in Constructii, Complexul rezidential Lacul Morii, Complexul rezidential Vitan Residence, Complexul rezidential Phoenix, Clinica Hipocrat 2000, Sediul central Pireus Bank Romania in Bucuresti, Apa Nova, Sediul La Fantana, Camera Deputatilor, Colina Motors (dealer Ford), Magazinele Mega Image (Bucuresti, Ploiesti, Constanta), La Fourmi, Ansamblu rezidential Green Park Iasi, Express Leasing IFN, AIC Construct, D'artex Comimpex, AB Construct, Delta ACM, Circul Globus, Alpha GCE Construct, Sediul Realitatea TV, Supercom SA, Romtelecom SA .


O importanta strategica este acordata si diviziei care se ocupa de intretinerea ascensoarelor in domeniul privat, ascensoare detinute de asociatiile de proprietari. Astfel, am dezvoltat de-a lungul anilor programe speciale pentru intretinerea acestor parcuri de ascensoare, programe care se refera atat la intretinerea lor, la pastrarea lor in stadiu de functionare cat si la modernizarea acestora in conformitate cu noile tehnologii aparute .
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
539 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ascensor - lift - instalatie de ridicat

ULTIMELE PRODUSE ALE SC KRONLIFT SRL

Oferta firmei SC KRONLIFT SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC KRONLIFT SRL ESTE INSCRISA IN