Inscrie firma »
AMVIC: Sistem ICF de constructii

AMVIC: Sistem ICF de constructii

Telefon: click aici0240-536679
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Valentin Spiru
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare AMVIC: Sistem ICF de constructii

De ce "ICF"?



EFICIENT ENERGETIC
Cresterea costurilor de energie este astazi subiectul cel mai discutat pe mapamond. Formele de cofraje modulare termoizolante din polistiren pentru beton, asa-numitele "ICF" combina termoizolatia EPS cu performanta extraordinara a masei termice a betonului care ofera economii de 30-50% in costurile de incalzire si de aer conditionat. Evident, nimic nu trece prin betonul armat. Acoperirea cu polistiren nu deterioreaza betonul armat. Ce inseamna acest lucru pentru dumneavoastra? In principal, economii semnificative pe termen lung si un confort termic deosebit.

BETON PUTERNIC
Nimic nu trece prin betonul armat. Vanturile puternice nu afecteaza confortul interior. S-au dus problemele infiltratiilor pe timpul temperaturilor exterioare extreme! Betonul a trecut testul timpuli. El se produce de peste 2000 de ani.

REZISTENT LA CUTREMURE, VANTURI PUTERNICE, TORNADE
Problema tornadelor, a vanturilor extrem de puternice, in Romania inca nu s-a pus cu seriozitate. Protejati-va investitia constructiei, familia, protejati-va cu AMVIC. La cutremurul din 1977, blocurile construite pe diafragma de beton s-au comportat cel mai bine.

IZOLARE FONICA
Formele de cofraje termoizolante de polistiren pentru betonul armat ofera o atenuare extraordinara a sunetului. Peretii nostrii AMVIC asigura o izolatie fonica de plus 50dB. Pentru pereti exteriori ai unor cladiri precum biserici, structuri comerciale din zone aglomerate cu trafic intens, ICF AMVIC reprezinta solutia optima de construire. Desigur, si pentru cladirile din sectorul tertiar, ICF AMVIC ne asigura protectia de orice forma de zgomot exterior. Linistea ocupantilor este asigurata cu ICF.

REZISTENTA LA FOC
Peretii construiti cu ICF AMVIC au plus trei ore protectie la foc (la pereti unde finisajele s-au realizat prin torcretare) . Noi utilizam doar agenti ignifugi aprobati conform legislatiei si reglementarilor in vigoare. Din moment ce peretii sunt construiti cu beton armat este usor sa implementam sisteme pentru acoperis si plansee cu beton armat, structuri protejate la foc. Cand "secunda conteaza", dvs. si familia dvs. va fi fericita ca a folosit sistemul AMVIC.

ANVELOPA CLADIRII
Anvelopa foarte bine izolata a cladirii dvs. va salveaza nu doar de niste costuri semnificative suplimentare pe care de alfel le-ati avea cu o cladire traditionala, dar va ofera si un inalt grad de calitate si confort interior. Schimbatoare de caldura de aer, eficiente energetic, pot fi programate sa va introduca aer proaspat filtrate in cladirea dvs., astfel incat sa nu aveti probleme legate de polen, praf, sau alta sursa de poluare venita din exteriorul cladirii

REZISTENT LA INSECTE
Nu exista nimic comestibil pentru insecte ori termite in peretele AMVIC. O data cu incalzirea globala, insectele de orice fel s-au inmultit si ne fac viata din ce in ce mai grea. Noi va protejam investitia pe termen lung.

ELIMINA PROBLEMA "INFILTRATIILOR BOLNAVE"
In Romania, ca peste tot in lume, numarul persoanelor asmatice a crescut simtitor. Sistemul ICF pe care il promoveaza si il produce AMVIC ofera solute si la aceasta problema. Spre deosebire de o cladire in care pot intra cu usurinta infiltratii "nesanatoase"; care pot provoca probleme respiratorii, constructia in sistem AMVIC elimina cu susces aceasta problema.

PRIETENOS CU MEDIUL
Constructia in sistem AMVIC ne protejeaza mediul, padurile si ne prelungeste durata de viata. De dragul copiilor nostril, salvati padurile si protejati mediul.

EXCELENT DE AMPLASAT ORIUNDE
Este usor, flexibil de amplasat, cu posibilitatea crearii oricarui tip de design. Limitarile in desdign-ul si forma constructiei tin doar de imaginatia dvs.

EXCELENTE PERFORMANTE LA UTILIZAREA SUSRSELOR NECONVENTIONALE DE ENERGIE
Cu sistemul AMVIC si utilizarea echipamentelor si instalatiilor care folosesc surse de energie neconventionale, veti avea in timp o calitate si un confort interior deosebit, eficient energetic, un consum de energie redus, un cost al energiei consumate in timp mai scazut si o independenta ridicata, care nu tine seama de granitele limitate ale sistemelor energetice conventionale de astazi (pompe de caldura pe sistem apa - apa, incalzire in pardoseala, sisteme solare pe baza de vid pentru ACM).


De ce AMVIC?

CALITATE
Daca doriti sa construiti cu "ICF" inseamna ca doriti calitate. Echipamentele asigura o densitate adecvata, tolerante si proprietati excelente pentru cofragul de polistiren care sunt obtinute de fiecare data de productie. Sistemul AMVIC a fost agrementat si recunoscut tocmai datorita performantelor deosebite pe care le-a obtinut. Obiectivul nostru este sa oferim intotdeauna calitate la un pret disponibil.


VALOARE
Formele AMVIC sunt de departe cele mai usoare de instalat, reducand considerabil costurile cladirii dvs. Fiecare cm pe cofrag poate fi folosit la pereti pentru a salva din costurile suplimentare care pot aparea.




INSTRUIRE
AMVIC ofera gratuity instruire tuturor celor interesati de constructiile cu acest sistem.




GARANTIE
SPIRU ELECTRA ofera garantie fiind distribuitor local in Dobrogea pentru sistemele AMVIC. Trebuie intotdeauna sa respectati reglementarile, legislatia si pasii de lucru conform cu manualul de utilizare de sistem AMVIC. .

PREZENTARE SPIRU ELECTRA
LIGHT
MEMBER
SPIRU ELECTRA
22 715 accesari
Persoana de contact: Valentin Spiru
Adresa postala: str. Isaccei, 73A
Localitate: Tulcea, Tulcea
Telefon: click aici 0240-536679
Fax: 0340-401195
Website:

Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructori

AMVIC: SISTEM ICF DE CONSTRUCTII ESTE LISTAT IN: