Inscrie firma »

S****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************

Oferim servicii juridice , de administrare si recuperare creante de la persoane juridice si fizice din ROMANIA dar si din EUROPA !Datorita parteneriatelor noastre va puteti recupera creantele de la orice debitor aflat in stare solvabila din orice tara europeana la costuri avantajoase!

Ne propunem sa devenim partenerul dumneavoastra permanent de afaceri, iar acest fapt este posibil dupa ce dovedim calitatea SERVICIILOR OFERITE .


Scopul nostru este sa gasim cele mai eficiente si eficace solutii pentru RECUPERAREA DEBITELOR dumneavoastra, indifferent daca debitorii sunt persone fizice sau juridice.


Facem tot posibilul , in sensul utilizarii tuturor mijloacelor legale in vigoare , pentru incasarea creantelor dumneavoastra.Verificam GRATUIT, in prealabil , firmea debitoare pentru a va da informatii despre starea societatii de la care aveti de recuperat.

Ulterior semnarii unui contract cu Balaniscu si Asociatii , contactam debitorul atat telefonic cat si pe teren unde este cazul si ii transmitem somatii de plata astfel ca punem presiune pe debitorul rau platnic!

Functionam dupa Mottoul : "FACTA , NON VERBA " !

Va asiguram ca puteti avea incredere in BALANISCU SI ASOCIATII deoarece vom face tot ce este posibil, din punct de vedere legal, ca sa va ajutam sa recuperati creantele datorate de catre debitorii dumneavoastra.


Pentru noi Legea inseamna Adevarul in Actiune iar BALANISCU SI ASOCIATII aplica Legea.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
193 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: recuperari creante - recuperari debite - creante

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BALANISCU SI ASOCIATII SRL

Oferta firmei SC BALANISCU SI ASOCIATII SRL nu contine nici un produs sau serviciu