Inscrie firma »
Vila mobilata zona Maternitatii

Vila mobilata zona Maternitatii

Tip produs: vila | mobilata
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 475000.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Vila mobilata zona Maternitatii

Agentia Startimob va propune spre achizitie o constructie moderna cu o arhitectura adaptata locului si conceputa in asa fel incat sa puna in valoare amplasamentul.
Vila este construita in 2006, este de tip D+P+M, amplasata pe un teren de 1700 mp, cu o suprafata construita de 250 mp si o arie utila de 220 mp .
Vila prezinta la subsol 2 incaperi de 17 mp, parterul are in componenta un hol, living cu semineu pe lemne (24,56 mp), un dining (15,09 mp) si o bucatarie(14 mp) , dormitor de oaspeti si o baie cu dus, iar etajul dispune de un dormitor cu baie proprie si terasa , hol si doua dormitoare cu terase, ambele deservite de catre o baie .
Proprietatea dispune de 2 terase exterioare de 50 mp fiecare, finisaje moderne, tamplarie PVC Fenestella si Velux, centrala termica proprie, parchet triplu stratificat, semineu functional pe lemne, jacuzzi exterior, foisor, barbeque si gradina amenajata cu pomi ornamentali, fructiferi, arbusti si flori, copertina pentru 2 masini si acces facil auto .
Exista un istoric al tuturor lucrarilor si etapelor de construire a casei realizate de catre firma de constructii si de catre proprietar ceea ce confera o transparenta maxima viitorului proprietar pentru calitatea constructiei si a materialelor folosite .
Proprietarii au acordat o atentie deosebita spatiului exterior si si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul dand casei un aer cu atmosfera zen .
Proprietatea este ideala pentru o familie care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, cu gradina, ferita de zgomote si aglomeratia urbana, insa foarte aproape de zonele de interes din Brasov .
Atmosfera de vacanta este sugerata si de culorile fatadei, de gradina amenajata cu arbusti decorativi, plante ornamentale, flori, gazon si foisorul din lemn care se potriveste si se integreaza perfect in cadrul natural ce-l inconjoara.
Vila este cocheta, intima si in acelasi timp confortabila si o puteti aprecia doar vizitand diferitele ei spatii .
Pret vanzare : 475.000 Euro .
Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe email : [email protected] .
PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 803 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

VILA MOBILATA ZONA MATERNITATII ESTE LISTAT IN: