Inscrie firma »
Vila 6 camere  zona Olimpia

Vila 6 camere zona Olimpia

Tip produs: vila | camere
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 435000.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Vila 6 camere zona Olimpia

Agentia Startimob va propune spre achizitie o vila cu un amplasament de exceptie, in centrul vechi al Brasovului, zona Olimpia .
Proprietatea a fost construita in 1934, restructurata in anul 2001, extinsa si renovata cu finisaje moderne in anul 2013 .
Vila este de tip Ds+P+E+Pod mansardabil si are urmatoarea dispunere :
Demisolul are o suprafata de 96 mp si are in componenta o camera, bucatarie, baie, 2 camari, sauna, dus, camera fitness si acces catre curte , parterul are 2 intrari si o suprafata de 160 mp avand in componenta 2 holuri decorate medieval, dressing din lemn masiv, living de 75 mp cu geam panoramic catre Cetatea Brasovului, semineu pe lemne decorat in travertin si granit, bucatarie de 20 mp mobilata si utilata (mobilier din cires masiv si dulap incorporat din lemn de stejar), camara aerisita, grup sanitar, hol si scara interioara din lemn masiv.
La etaj regasim 4 dormitoare, 2 bai cu incalzire in pardoseala, dressing si hol.
Vila dispune de utilitati separate, incalzire cu centrala termica Viessman in condensatie (vechime 3 ani) si boiler cu serpentina dubla, tamplarie din aluminiu ( cu ruperea puntii termice) si geamuri termopan cu 3 foi, parchet de nuc masiv in living, finisaje moderne realizate cu travertin, granit, caramida aparenta, faianta italieneasca decorativa, dusumea din fag, jacuzzi, geamuri panoramice spre centrul vechi al Brasovului de unde se poate vedea Cetatea, Biserica Neagra, Turnul Alb si Turnul Negru, zidul Brasovului, etc.
Curtea este amenajata cu granit cubic, lac artificial cu o insula iluminata, un turn medieval cu ambrazuri din caramida facuta manual, arbusti decorativi si pomi fructiferi .
Chiar daca fatada proprietatii poate parea austera la prima vedere, aceasta ascunde un interior primitor, scaldat intr-o lumina aparte datorita spatiilor vitrate mari ce beneficiaza de lumina naturala.
Proprietatea este deosebita si in acelasi timp confortabila si o puteti aprecia doar vizitand diferitele ei spatii .
Vila se vinde semi-mobilata .
Pret vanzare : 435.000 Euro .
Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail:[email protected] .
PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 878 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale