Inscrie firma »
Vanzare Vila  Rasnov

Vanzare Vila Rasnov

Tip produs: vanzare | vila
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 350000.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Vanzare Vila Rasnov

Va propunem spre vanzare o vila situata in centrul Rasnovului, de tip P+2E+M, construita in anul 2000 din caramida Porotherm de 38 cm si izolata cu polistiren de 10 cm .


Vila are urmatoarea dispunere : la parter se afla un apartament compus din dormitor, living deschis cu bucataria si baie, un antreu si camera tehnica a centralei, la etaj regasim un living mare cu semineu pe lemne, bucatarie deschisa cu dining, camara, sala de fitness cu sauna, baie cu dus si terasa care da spre piscina si gradina, la etajul 2 regasim trei dormitoare, birou, baie si 2 terase iar mansarda dispune de un dormitor cu terasa, dressing si baie mare cu terasa .


Proprietatea are o suprafata desfasurata de 738 mp, o arie utila de 600 mp si un teren total de 2000 mp si dispune de acces auto si garaj dublu incalzit prevazut cu toate utilitatile, instalatii electrice, de apa si canalizare noi, are curtea amenajata cu pavele, piscina si barbeque, iar gradina este terasata si foarte insorita .


Vila dispune de toate utilitatile( apa, gaz, curent, canalizare), incalzire proprie cu centrala termica Buderus, finisaje deosebite: tamplarie PVC cu geam termopan, parchet stratificat, gresie si faianta, scari interioare si terase placate cu marmura si mana curenta de inox, obloane din aluminiu, conexiune de cablu si date conexiune voce-internet, antena satelit, acoperis cu tigla de Teius , drenaje si zid de sprijin, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm.


Datorita amplasarii si a vecinatatilor, imobilul se preteaza atat pentru locuinta cat si pentru dezvoltarea unei activitati specifice unor cabinete medicale, birouri, saloane de infrumusetare si Spa, camin de batrani, hostel sau pensiune.


Pret vanzare : 350.000 Euro .


Pentru cei care doresc sa dezvolte un business de anvergura in Rasnov, ii informam ca langa imobilul propus mai exista o proprietate spre vanzare in suprafata de 430 mp si un teren total de 1367 mp . Cele doua case au proprietari diferiti iar condiiile de vanzare si eventualele discutii si negocieri se vor face separat, cu fiecare proprietar in parte .


Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, 0740.81.33.68, persoana de contact -Aura Popa, sau e e-mail:[email protected] .

PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 451 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

VANZARE VILA RASNOV ESTE LISTAT IN: