Inscrie firma »
Hotel & Cabana Predeal

Hotel & Cabana Predeal

Tip produs: hotel | cabana
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 400000.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Hotel & Cabana Predeal

Agentia Startimob va propune spre achizitie un Hotel si o Cabana , ambele situate in Predeal, in zona Poiana Narciselor, amplasate intr-un cadru natural si o zona pitoreasca .
Cabana a fost finalizata in 2003, este construita din lemn de rasinoase, izolata termic, cu utilitati separate, utilata si mobilata si are in componenta 6 camere cu bai proprii, terasa, birou, sala de mese si bucatarie, 2 holuri, grup sanitar, camera tehnica a centralelor ( 2 centrale marca Vaillant ) si o camera cu baie proprie, vestiar si intrare separata pentru personal.
Hotelul a fost construit in anul 2008 , de tip P+3 E+M, are o suprafata construita de 2000 mp si are in componenta 29 de camere cu bai proprii fiecare si terasa, 2 restaurante, sala de conferinta, receptie, bucatarie, vestiare, grupuri sanitare , 3 intrari .
Hotelul este conectat la toate utilitatile ( apa, gaz, curent {220 V si trifazic}, canalizare) , incalzirea este realizata 100% , sistemul de incalzire fiind realizat pe gaz cu 3 centrale termice marca Vaillant de 65 Kv si doua boilere de 600 L fiecare pentru apa calda.
Instalatia electrica este realizata in proportie de 70 %, sapele sunt partial realizate, instalatiile sanitare si compartimentarile sunt complet facute si tencuileile driscuite, cladirea este izolata in intregime cu polistiren de 10 cm, acoperisul este realizat cu tigla Bramac, tamplarie PVC cu geam termopan integral, iar cladirea este intabulata pe firma .
Un mare atuu al proprietatii il prezinta faptul ca se vinde in stadiul in care se pot alege toate finisajele de interior si viitorul cumparator sau investitor isi poate pune astfel amprenta personala atat asupra designului cat si a calitatii materialelor .
Pretul de vanzare al intregii proprietati in acest stadiu de finisare este de 400.000 Euro +TVA .
Proprietatea este intabulata, nu este ipotecata fiind libera de sarcini si este libera la vanzare .
Terenul este concesionat si are redeventele platite in totalitate .
Ambele imobile se preteaza atat destinatiei turistice initiale de hotel si pensiune pentru cazare cat si pentru dezvoltarea unui centru de recuperare, camin/azil de batrani, team building, SPA, etc .\\
Pret vanzare : 400.000 Euro+TVA .
Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail: [email protected] .
PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 803 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

HOTEL & CABANA PREDEAL ESTE LISTAT IN: