Inscrie firma »
Hala productie si birouri 2160 mp

Hala productie si birouri 2160 mp

Tip produs: hala | productie
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 3.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Hala productie si birouri 2160 mp

Agentia Startimob va propune spre inchiriere o hala industriala, in incinta unui parc logistic, cu acces facil la ocolitoarea Brasovului.
Hala este pretabila pentru productie sau depozitare, are o suprafata de 1728 mp, L = 96 ml x l= 18 ml, h= 7 m, vestiare, sala de mese, grupuri sanitare si birouri amenajate si dispuse la parter si etaj in suprafata totala de 432 mp, parcare proprie de 108 mp, acces tir , utilitati.
Hala este construita din panouri termoizolante fixate pe o structura de grinzi cu zabrele sprijinite pe stalpi din beton armat, este prevazuta cu pardoseala din beton super finisat, cu grosime de 20 cm, rezistenta la trafic mare si tonaj ridicat.
Accesul in interiorul halei se face atat prin usa pietonala cat si prin usa sectionala industriala cu dimensiuni de 5m x 4.2m, ceea ce permite circulatia in interior a autovehiculelor de transport si descarcare, precum si introducerea facila de utilaje sau linii de productie.
Hala dispune de acces direct la utilitati fiind astfel posibila desfasurarea oricarei activitati industriale, logistice sau de servicii : curent electric, gaz, apa, canalizare si comunicatii, instalatii si hidranti pentru stingerea incendiilor.
Facturarea si monitorizarea consumurilor de utilitati se face individual.
Hala dispune atat de iluminat artificial cat si de luminatoare generoase pozitionate in plafonul halei pentru captarea luminii naturale in vederea reducerii costurilor pentru iluminat.
Incalzirea halei se poate face prin generatoare de aer cald conectate la tubulatura centralizata de distributie a aerului cald in incinta sau prin instalatii cu tuburi radiante.
Pentru asigurarea logisticii de materiale, parcul industrial are in dotare utilaje moderne pentru incarcarea si descarcarea marfurilor : motostivuitoare Linde de 3.5 t, precum si posibilitatea de montare a unor poduri rulante in incinta halei, cu capacitati de 3.5 tone, 5 tone, 6.3 tone si 10 tone.vederea reducerii costurilor pentru iluminat.
Sunt asigurate, de asemenea, spatiile pentru parcare aferente, paza si control acces permanent, supraveghere video.
Optand pentru acesta varianta de hala, chiriasul va beneficia de urmatoarele facilitati :
- acces facil catre ocolitoare
- proximitatea mijloacelor de transport in comun ce faciliteaza cheltuieli reduse in ceea ce priveste deplasarea si transportul personalului angajat
- utilitati disponibile cu toate avizele necesare si la capacitatea maxima pentru buna desfasurare a unei activitati industriale si de depozitare
- parcare pentru autovehicule clienti si personal
- paza perimetrului este asigurata cu firme specializate - control acces in incinta parcului logistic;
- securitate permanenta cu corp de paza profesionist si monitorizare cu camere video exterioare; iluminarea spatiilor exterioare pe timpul noptii;
- locuri pentru parcare, ce pot fi rezervate fiecarui client, in raport cu solicitarile adresate;
- curte interioara larga (suprafata de cca. 9000 mp), cu platforma betonata, ce permite accesul TIR in incinta, precum si stationarea mijloacelor de transport auto in conditii optime;
- spatii pentru birouri in incinta fiecarei hale ce pot fi adaptate si amenajate activitatii proprii fiecarui client, precum si spatiu aditional pentru birouri alocat intr-o cladire administrativa moderna, cu toate facilitatile asigurate, etc
Pret inchiriere : 3 Euro/mp +TVA .
Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, 0740.81.33.68, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail: [email protected] .
PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 718 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

HALA PRODUCTIE SI BIROURI 2160 MP ESTE LISTAT IN: