Inscrie firma »
Exclusivitate - Apartament mobilat lux Ansamblul Privilegio Brasov

Exclusivitate - Apartament mobilat lux Ansamblul Privilegio Brasov

Tip produs: exclusivitate | apartament
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 800.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Exclusivitate - Apartament mobilat lux Ansamblul Privilegio Brasov

Proprietate inchiriata !!!
Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat in Ansamblul Privilegio finalizat in anul 2011, compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol, terasa de 8,20 mp, structura decomandata, situat la etajul 8/11.
Pe langa amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul deosebit de design, simplu si elegant, realizat de o echipa specializata in amenajari interioare.
Proprietarii s-au axat pe un stil minimalist si rafinat si au optat pentru o paleta inspirata de materiale si texturi naturale, lemn, nuanta nisipului, tonuri de albastru pal, griuri, verde si galben si le-au combinat pe toate foarte frumos .
Toata amenajarea este gandita in jurul ideii de simplitate si confort iar culorile calde si indraznete dau nota principala acestei amenajari .
Dormitoarele sunt foarte suav ambientate in tonuri pastelate si texturi confortabile iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria .
Zona de luat masa este iluminata pe langa spoturi si scafe cu lumina indirecta si de o lampa deosebita, decorativa, suspendata.
Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : masina de spalat vase, cuptor electric, hota si plita pe gaz cu sticla ceramica Schott Ceran, combina frigorifica, cuptor cu microunde, expressor cafea .
Apartamentul este insorit, beneficiaza de multa lumina naturala , dispune de loc de parcare subteran inclus in pretul chiriei .
Totodata locatia prezinta acces facil la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.
Pret inchiriere : 800 Euro/luna .
Disponibilitate : Aprilie 2019 .
Vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica cu cel putin 2 zile inaintea vizitiei propriu-zise .
Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea a doua chirii lunare drept garantie .
Vecinatati : Carrefour Express Non-Stop, Mag Alimentar Rapid Non-Stop, Mega Image, Profi Farmaciile Sensiblu, Catena si Helpnet, Santafarm, Spitalul Judetean Brasov, Clinica Hyperdia, Medicover ASIT, Banca Carpatica, Banca Italo-Romena, RIB Bank .
Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail : [email protected] .
PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 803 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

EXCLUSIVITATE - APARTAMENT MOBILAT LUX ANSAMBLUL PRIVILEGIO BRASOV ESTE LISTAT IN:

EXCLUSIVITATE - APARTAMENT MOBILAT LUX ANSAMBLUL PRIVILEGIO BRASOV - PRODUSE SIMILARE