Inscrie firma »
Casa Rasnov

Casa Rasnov

Tip produs: casa | rasnov
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 250.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Casa Rasnov

Va propunem spre vanzare o casa saseasca situata in centrul Rasnovului, construita din caramida, cu ziduri groase si trainice, compusa din doua corpuri.


Primul corp este modernizat, mobilat si utilat, are o suprafata de 100 mp si este compus din living deschis cu bucataria unde regasim si un semineu pe lemne, un dormitor cu baie proprie.


Al doilea corp este compus din 6 camere , 2 bai, 2 holuri,partial find folosit pentru activitatea de salon de infrumusetare si partial pentru locuit. Intreaga proprietate dispune de beci boltit din caramida caruia i se pot da destinatii multiple precum crama, sala fitness, spatii depozitare , etc .


Proprietatea are o suprafata desfasurata de 420 mp si un teren total de 1367 mp si dispune de acces auto,instalatii electrice, de apa si canalizare noi, are curtea amenajata cu gazon, pomi ornamentali si flori, barbeque, iar gradina este terasata si foarte insorita .


Datorita amplasarii si a vecinatatilor, imobilul se preteaza atat pentru locuinta cat si pentru dezvoltarea unei activitati specifice unor cabinete medicale, saloane de infrumusetare ,camin de batrani, hostel sau pensiune.


Pret vanzare : 250.000 Euro .


Pentru cei care doresc sa dezvolte un business de anvergura in Rasnov,ii informam ca langa imobilul propus mai exista o proprietate spre vanzare care este construita in anul 2000, in suprafata de 600 mp si un teren total de 2000 mp . Cele doua case au proprietari diferiti iar condiiile de vanzare si eventualele discutii si negocieri se vor face separat, cu fiecare proprietar in parte .


Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, 0740.81.33.68, persoana de contact -Aura Popa, sau e e-mail:[email protected] .

PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 838 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

CASA RASNOV ESTE LISTAT IN:

CASA RASNOV - PRODUSE SIMILARE