Inscrie firma »
Casa mobilata Grivitei

Casa mobilata Grivitei

Tip produs: casa | mobilata | grivitei
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 285000.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Casa mobilata Grivitei

Agentia Startimob va propune spre achizitie o casa mobilata, situata in zona Grivitei, pretabila atat pentru locuinta cat si pentru orice tip de activitate comerciala, birouri, cabinete medicale, etc .


Casa a fost renovata in anul 2008, dispune de finisaje calitative, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet laminat, bai utilate si mobilate, scari interioare placate cu lemn masiv din nuc si glafuri la geamuri, 3 centrale termice , izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis nou din tabla, sistem de aer conditionat in dormitoare, apa pluviala colectata in canalizare, barbeque, foisor, beci suprateran, magazie, curte pavata, gradinita cu flori si arbusti ornamentali, gard din lemn de brad lacuit, scara cu mana curenta din fier forjat si acces auto .


Casa are o suprafata utila de 232 mp, este compusa din 2 apartamente cu intrari si utilitati separate si prezinta urmatoarea componenta: primul apartament dispune la parter de un antreu, living, baie cu dus, bucatarie, hol, debara, si 2 dormitoare deservite de catre o baie, iar la etaj sunt 2 dormitoare de 18 mp fiecare, decomadate, baie cu aerisire cu geam, hol si casa scarii . Cel de-al doilea apartament este dispus la etaj si este compus dintr-un antreu tip veranda, debara, hol, bucatarie, living, dormitor si baie .


Proprietatea are o pozitionare sud-estica fiind insorita tot timpul zilei, dispune de multa lumina naturala si datorita spatiilor vitrate mari, are o compartimentare utila si functionala si se preteaza ca si locuinta pentru 2 familii.


Casa se vinde mobilata si utilata, este confortabila si o puteti aprecia doar vizitand diferitele ei spatii .


PRET VANZARE : 285.000 Euro .


Pentru detalii si vizionare puteti suna la nr. de telefon : 0733.092.093, 0740.813368, persoana de contact -Aura Popa sau pe e-mail:[email protected].

PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 467 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

CASA MOBILATA GRIVITEI ESTE LISTAT IN: